برگزاری وبینار علمی در آموزش ریاضی

در ادامه برگزاری وبینارهای علمی، با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان رشته های دبیری (شامل دانشجو معلمان آموزش ابتدایی و دوره متوسطه ) و معلمان سراسر کشور با ساختار کتاب های درسی جدیدالتالیف ریاضی مدرسه ای ایران و ایده های آموزشی نوین مطرح شده در آنها، سخنرانی آقای دکتر ابراهیم ریحانی عضو محترم هیات علمی گروه ریاضی دانشکده علوم پایه در روز های  یکشنبه ۲۳ شهریور ماه و چهارشنبه ۲ مهر ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸ با عنوان مروری بر ساختار و رویکردهای آموزشی کتاب های ریاضی مدرسه ای ایران به صورت مجازی برگزار می شود.

علاقمندان می‌توانند پس از نصب برنامه adobe connect، از طریق لینک زیر و انتخاب گزینه مهمان در وبینار شرکت نمایند:

همچنین اساتید محترم دانشکده علوم پایه می‌توانند از طریق سامانه lms دانشگاه و از مسیر درس های من – گروه مجازی اعضای هیات علمی دانشکده علوم پایه در سمینار شرکت نمایند.

شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه

دانلود ارائه “مروری بر ساختار و رویکردهای آموزشی کتاب های ریاضی مدرسه ای ایران” – دکتر ابراهیم ریحانی – قسمت اول

دانلود ارائه “مروری بر ساختار و رویکردهای آموزشی کتاب های ریاضی مدرسه ای ایران” – دکتر ابراهیم ریحانی – قسمت دوم