دانشگاه شهید رجایی در بین ۵۰ دانشگاه برتر کشور در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران

به گزارش دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی، در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی برتر کشور، ۸۱ دانشگاه توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام معرفی شدند که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی توانست در بین ۵۰ دانشگاه برتر کشور قرار گیرد. دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و فردوسی مشهد حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

لازم به ذکر است، با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر رصد و پایش کشورهایی که نیت ما پیشی گرفتن علمی از آنهاست و نیز ب ه­منظور مقایسه حرکت علمی و عملکرد دانشگاه ­های کشور در سطح بین­المللی و با توجه به تجارب ارزشمند گروه رتبه­ بندی ISC در رتبه­ بندی دانشگاه­ ها در سطح ملی، از دو سال گذشته رتبه­ بندی جدید بین­ المللی تحت عنوان “رتبه­ بندی جهانی ISC” (ISC World University Rankings) با تصویب شورای راهبری ISC  و تأکید وزیر محترم علوم به ­عنوان رئیس شورا، در دستور کار قرار گرفت. یکی از مهم­ترین دستاوردهای ورود به رتبه­ بندی جهانی ایجاد یک پایگاه داده از جزئیات کامل اطلاعات علمی و پژوهشی کشورها و دانشگاه­ های تراز اول دنیا و امکان برنامه­ریزی و تهیه نقشه راه به­ منظور دستیابی به اهداف و چشم انداز کشور و نیز دانشگاه ­های کشور در سطح بین ­المللی می باشد.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی