اطلاعیه شماره ۳ – اداره خوابگاه‌های دانشجویی در ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی موفقیت و سلامتی برای دانشجویان عزیز و خانواده‌های محترمشان، پیرو اطلاعیه مهم آموزشی در مورد از سرگیری آموزش حضوری از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱، به اطلاع می‌رساند ثبت نام در سامانه خوابگاهی گلستان برای دانشجویان واجد شرایط (دانشجویان کارشناسی غیر بومی ورودی‌های ۹۸-۹۹-۱۴۰۰ و کلیه ورودی‌های مقطع دکتری) در دو مرحله انجام می‌شود :

مرحله اول (ثبت نام):  از روز دوشنبه ۸ فروردین ماه ۱۴۰۱ لغایت ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۱، از طریق سامانه خوابگاهی گلستان و پردازش شماره ۱۹۲۸۰ و ۱۹۲۹۰ انجام می‌گردد.

مرحله دوم (انتخاب اتاق): پس از صدور مجوز انتخاب اتاق، از ساعت ۱۲ روز ۱۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱، دانشجویان با مراجعه مجدد به سایت گلستان از پردازش شماره  ۲۹۶۷۰ نسبت به انتخاب اتاق خود اقدام می‌نمایند.

لازم به ذکر است فایل راهنمای ثبت نام اسکان خوابگاه‌ها به پیوست اطلاعیه ارسال می‌گردد.

فایل شماره ۱- راهنمای ثبت نام خوابگاه

فایل شماره ۲- راهنمای انتخاب اتاق وپرداخت اجاره اتاق

دانشجویان عزیز می توانند در صورت هرگونه سوال یا ابهام از طریق پست الکترونیکی زیر از طریق کارشناس مربوطه (سرکار خانم ناعمی) اقدام نمایند:

Kh.d.sh.r1400@gmail.com