برگزاری حضوری کلاس ها در تمامی مقاطع تحصیلی از ۱۴ فروردین

« اطلاعیه مهم آموزشی »

ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همه اساتید و دانشجویان گرانقدر، همانگونه که مستحضر می باشید، بنا بر تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا، که در ششم فروردین ۱۴۰۱ با حضور ریاست محترم جمهوری تشکیل گردید، مصوب گردید که فعالیت های آموزشی تمامی دانشگاه ­های کشور از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ به صورت حضوری بر قرار گردد.

در همین راستا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز کلیه کلاس­ های دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی را از تاریخ فوق به صورت حضوری برگزار می­ نماید.

تذکرات مهم و قابل توجه:

۱- با توجه به محدودیت ظرفیت خوابگاه ها  و از آنجایی که مبنای چینش و استقرار دانشجویان در خوابگاه ها با اولویت دانشجویان جدید الورود پایه ریزی گردیده است، برنامه­ ریزی کلاس­ های حضوری ورودی­ های،  “کارشناسی سال  ۱۳۹۷ و ماقبل” متعاقباً اعلام می گردد.

۲- ضروروی است دانشجویان محترم در مورد نحوه ثبت نام در خوابگاه ها  اطلاعیه ­های صادره معاونت دانشجویی را پیگیری نمایند.

۳- دانشجویان عزیز می توانند در صورت هرگونه سوال یا ابهام در مورد امور آموزش از طریق پست الکترونیکی زیر و کارشناس مربوطه (جناب آقای قاسمی) پاسخ خود را دریافت نمایند:

education@sru.ac.ir

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی