برگزاری دوازدهمین همایش ملی آموزش

با استعانت وتوکل به خداوند متعال، دوازدهمین همایش ملی آموزش با موضوع آموزش  هزاره سوم در تاریخ سوم مهرماه سال جاری در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد.

آغاز و شروع همایش با ذکر کلام الله مجید و پخش سرود ملی کشور عزیزمان ایران مزین و برنامه افتتاحیه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای فضلعلی، نماینده محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی و سخنرانی جناب آقای دکتر حمیدرضا عظمتی، ریاست محترم دانشگاه قوت گرفت. همچنین جناب آقای دکتر علیرضا عصاره، دبیر کمیته علمی همایش گزارشی جامع از روند برگزاری از شروع تا اجرا را ارائه دادند.

حضور استادان به نام  و مطرحی چون دکتر غلامعلی افروز استاد ممتاز دانشگاه تهران و  دکتر محمود مهرمحمدی، استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس و دکتر کوروش فتحی واجارگاه استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مصطفی قادری و دکترعلیرضا صادقی، دانشیاران دانشگاه علامه طباطبایی ، دکتر محمد جوادی پور دانشیار دانشگاه تهران و رییس انجمن مطالعات برنامه درسی ایران و همچنین دکتر خلیل غلامی عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و پژوهشگر دانشگاه هلسینکی فنلاند و سایر اساتید مطرح دانشگاه از نقاط قوت و وزن سنگین همایش بود.

از دیگر نقاط قوت این همایش، حمایت و حضور تصمیم گیرندگان کلان آموزشی وزارت آموزش و پرورش، خانم دکتر رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، آقای دکتر حسن ملکی رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی و آقای دکتر محمد رضا آهنچیان بود که با سخنرانی کلیدی دکتر رضوان حکیم زاده این نقطه قوت بیشتر دیده شد.

همایش از ساعت ۸ صبح الی ۱۷ عصر در چهار پنل تخصصی  با حضور سخنرانان کلیدی و دو پنل موازی ارائه مقالات منتخب (که در هر پنل ۱۱ مقاله) برگزار گردید.نشست های تخصصی همایش شامل عناوین ذیل بود:

-سیاستگذاری آموزشی در هزاره سوم

-آموزش و بهداشت جسم و روان در هزاره سوم

-آموزش و یادگیری در هزاره سوم

-آموزش و تربیت معلم در هزاره سوم

و پنل ارائه مقالات شامل:

-مبانی نظری در آموزش و یادگیری

– فناوری و آموزش

-روش های آموزشی و حوزه های یادگیری

بود. تمامی نشست ها با حضور برنامه ریزی شده استادان و پژوهشگران در زمان معین آغاز و در زمان معین به اتمام رسید.