اطلاعیه مهم معاونت اداری و مالی، در مورد ادامه فعالیت های اداری دانشگاه از ۱۰ خرداد ماه

🔴“اطلاعیه مهم” معاونت اداری و مالی دانشگاه در مورد ادامه فعالیت های اداری دانشگاه از هفته آتی (۱۰ خرداد ۱۳۹۹)

قابل توجه همکاران محترم حوزه های ستادی و دانشکده ها*

🔹 با عنایت به مصوبات دولت و بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و در اجرای مصوبات بیست و یکمین نشست ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به تاریخ سوم خردادماه ۱۳۹۹ موارد ذیل به استحضار می رسد:

🔹 از روز شنبه دهم خردادماه ساعت کار اداری از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ با حضور کلیه پرسنل محترم دانشگاه و با رعایت الزامات سلامت محیط و کار خواهد بود.

🔹 صرف صبحانه و ناهار به صورت گروهی و فردی در محل های عمومی و اتاق کار ممنوع می باشد.

🔹 لازم است به گونه ای برنامه ریزی شود که برای ارائه به موقع و سریع خدمات عمومی و ضروری به ارباب رجوع وقفه ای ایجاد نگردد.

🔹 به منظور تامین و ارتقای سطح ایمنی و بهداشت کارکنان همچنان کلیه اجتماعات و فعالیتهای گروهی منتفی و اماکنی همچون سلف سرویس، سالن های ورزشی، استخر و … همچنان تعطیل خواهد بود.

🔹 با توجه به توزیع بسته های بهداشتی توسط معاونت اداری و مالی،به منظور جلو گیری از شیوع ویروس کرونا، استفاده از ماسک و دستکش توسط کلیه پرسنل دانشگاه در محیط کار الزامی است.

معاونت اداری و مالی دانشگاه