نشست هم اندیشی حوزه معاونت دانشجویی با حضور سرپرست دانشگاه

دفتر معاونت دانشجویی خبر داد:

نشست صمیمی در روز چهارشنبه مورخه ۲ شهریور ۱۴۰۱ با حضور سرپرست محترم دانشگاه در جمع پرسنل حوزه معاونت دانشجویی با قرائت آیاتی از کلام الله مجید برگزار شد. در این نشست دکتر مهدی نژاد ضمن عرض تسلیت ایام محرم و صفر و تقدیر از زحمات انجام شده در حوزه معاونت دانشجویی بیان فرمودند: این دانشگاه با هدف تربیت دبیران و هنرآموزان متعهد و کارآمد بنا نهاده شده است. لذا پرسنل محترم دانشگاه به ویژه حوزه معاونت دانشجویی نقش خطیری در پیشبرد این اهداف دارد. ایشان در توصیف اهمیت ویژه تربیت دبیر فنی یادآوری فرمودند که در جزء جزء بخش‌های دانشگاه بالاخص در حوزه‌های خوابگاهی، رفاه و تغذیه، تربیت بدنی، بهداشت، درمان و مشاوره، سلامت و امور تربیتی دانشجو معلمان باید سرلوحه کارها قرار گیرد و با همدلی، صبر، آرامش و توکل بر خداوند متعال این امر مهم هرساله نتایج مطلوبی را در عرصه تعلیم و تربیت نیروی انسانی شاد، سالم و مجرب داشته باشد. در ادامه معاون دانشجویی اهم فعالیت‌های بخش‌های مختلف معاونت را تشریح فرمودند. همچنین به نمایندگی از هر حوزه یک نفر نسبت به مسائل آن حوزه بیان فرمودند و در جهت تسهیل امور بحث و تبادل نظر شد.