نشست علمی پژوهشی سالیانه اساتید و دانشجویان گروه شیمی

دکتر مریم صباغان مدیر گروه شیمی دانشکده علوم پایه گزارش داد که با مشارکت اعضای هیات علمی گروه شیمی “نشست علمی پژوهشی سالیانه اساتید و دانشجویان گروه شیمی” با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و انجمن علمی دانشجویی آموزش علوم در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه در روز سه شنبه دوم دی ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به صورت مجازی برگزار می شود. علاقمندان می‌توانند پس از نصب برنامه Adobe Connect، از طریق لینک زیر وارد سامانه شده و با انتخاب گزینه مهمان در نشست علمی پژوهشی شرکت نمایند:

در این نشست علمی پژوهشی نخستین باشگاه شیمی دانشجویان گروه شیمی با همکاری دکتر الهه هاشمی معرفی و دکتر علیرضا کرمی در مورد “تاریخچه کشف و توسعه روش های طیف سنجی پرتوایکس” سخنرانی خواهند داشت. همچنین علاوه بر پخش کلیپ های آموزشی در زمینه شیمی،  دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد گروه با زمینه های تخصصی اساتید گروه شیمی آشنا می شوند.

به منظور مشارکت دانشجویان در مباحث علمی – آموزشی، مسابقه علمی برای دانشجویان در نشست برگزار می شود.