برگزاری سومـین جـلسه طـراحی و هـماهنگی برنامـه های توانـمندسازی فرهـنگی در زمـینه سند تـحول بـنیادین آموزش و پرورش

سومین جلسه طراحی و هماهنگی برگزاری سلسله برنامه های توانمندسازی فرهنگی در زمینه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با حضور آقای دکتر مهدی نوید ادهم مشاور وزیر و دبیرکل سابق شورای عالی آموزش و پرورش، آقای دکتر عبدالله صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، آقای دکتر عباس مالیان مدیر امور فرهنگی دانشگاه و آقای حسین اسداللهی مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۹/۲۶ از ساعت ۱۹ تا ۲۱ برگزار شد. دراین جلسه، تصمیمات نهایی درخصوص عنوان هریک از جلسات، نام سخنران ها،  تعیین اولویت ها و چگونگی اجرای برنامه های به تفکیک برای مخاطب دانشجومعلم و عضوهیأت علمی اتخاذ گردید. همچنین، مقرر شد ضمن تماس و هماهنگی با استادان پیشنهادی، برنامه ریزی برای برگزاری هرچه سریع تر جلسات انجام شود.