سومین نشست تخصصی آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی با تمرکز بر آموزش انرژی و الکتروشیمی

به نقل از مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی به منظور فراهم کردن فضایی برای گفتگو و اشتراک اندیشه، “سومین نشست تخصصی  آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی  با تمرکز بر آموزش انرژی  و الکتروشیمی در روز شنبه  بیست و سوم بهمن ماه سال جاری مصادف با ولادت امام محمد تقی (ع) از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۷:۳۰ با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و انجمن علمی دانشجویی آموزش علوم به صورت مجازی در بستر سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.

دکتر رسول عبداله میرزایی افزود در این نشست ۴ مقاله توسط اعضای محترم هیات علمی گروه شیمی و سه مقاله توسط دانشجویان ارائه گردید. همچنین چهار کلیپ آموزشی تهیه شده توسط دانشجویان محترم در انجمن علمی دانشجویی آموزش علوم، در فواصل زمانی مختلف نمایش داده شد. در نشست علمی مورد اشاره، مستندی با موضوع مدیریت انرژی که توسط آقای محمد امین فراهانی تهیه شده بود به نمایش درآمد.

آدرس پست الکترونیکی ازمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی به نشانی fcrl.srttu@gmail.com یا fclab@sru.ac.ir  برای هرگونه مکاتبه لازم معرفی می شود.

دانلود مجموعه خلاصه مقالات ارائه شده در سومین نشست تخصصی آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی

برنامه زمان بندی سومین نشست آزمایشگاه تحقیقاتی پیل سوختی : آموزش انرژی و الکتروشیمی
عنوان برنامه ارائه کننده

زمان