جلسه کمیته کارآفرینی دانشکده مهندسی مکانیک  با موضوع تعامل و همکاری بیشتر بازوهای فنی ومهارتی در آموزش وپرورش(دانشگاه – سازمان پژوهش  –دفتر آموزش های فنی ومهارتی وزارت خانه)

این جلسه در تاریخ یکشنبه ۲۴ بهمن ماه در محل دانشکده مکانیک دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تشکیل گردید .در این جلسه رییس دانشکده آقای دکتر محمدرضا علی گودرز،معاونت دانشکده آقای دکتررفاهی ،دکتر علی رحمانی هنزکی هیئت علمی گروه طراحی کاربردی ،مهندس حیدر رمضانی مسئول کمیته کارآفرینی دانشکده ومهندس احسان شریعتی راد هنرآموز وکارآفرین وفعال فرهنگی وهمچنین مهمانان ویژه این جلسه آقای دکتر افشار بهمنی مدیر کل تالیف کتب فنی سازمان پژوهش وبرنامه ریزی درسی و همچنین  مهندس گنجی کارشناس دفتر آموزش های فنی ومهارتی وزارت آموزش وپرورش حضور یافتند.

درابتدای این جلسه ریاست دانشکده با بیان توانمندیهای دانشکده وپتانسیل های بالا برای همکاری بیشتر با وزارت خانه وسازمان پژوهش ودیگر بخش های آموزش وپرورش ،حرکت در راستای ماموریت های اصلی دانشگاه را امری مهم دانسته که  باید بیشتر به آن پرداخت.

در ادامه آقای مهندس حیدر رمضانی مسئول کمیته کارآفرینی با بیان کارهای انجام شده در دانشکده مکانیک وبرنامه های پیش بینی شده در راستای توانمندی های فنی دانش جو معلمان فنی دانشکده مانند پروژه های عملی کارشناسی و…، ضمن تجلی از کارهای انجام شده در دفتر تالیف کتب فنی ومهارتی،آمادگی دانشکده برای همکاری در زمینه  های اصلاح وتالیف کتب درسی ،تعامل بیشتر برای رفع نیازهای هنرستان ها و.. را اعلام کردند ولازمه استمرار کارهای مشترک را پیگیری مداوم از طریق جلسات مشترک دانستند.

دکتر افشار بهمنی در ادامه ضمن برشمردن کارهای انجام شده وسیاست های دفتر تالیف کتاب های فنی حرفه ای وکاردانش ،از اساتید وهمکاران دانشکده مکانیک ودیگر دانشکده ها برای حضور در کمیسیون های تخصصی این سازمان وهمچنین همکاری و همراهی بیشتر در قالب تفاهم نامه ها ی موجود دعوت کردند وتشکیل چنین جلساتی را نوید بخش ایفای نقش بهتر دانشگاه مرتبط با ماموریت های خود دانستند .

آقای دکتر رحمانی هنزکی با تاکید بر ادمه وپیگیری کار از طریق نشست های مشترک با کارشناسان دفتر تالیف مخصوصا در رشته مکاترونیک که زمینه کاری ایشان می باشد پیشنهاد دادند  در صورت ایجاد مرکز رشد وفناوری در دانشگاه پیگیری چنین همکاریهایی در گستره بیشتری قابل حصول است .

آقای مهندس گنجی آمادگی دفتر آموزش های فنی حرفه ای وکاردانش وزارت آموزش وپرورش برای حمایت وهمراهی  در زمینه تعامل بیشتر برای توانمندی دانشجو معلمان اعلام کردند.

آقای مهندس شریعتی راد نیز استفاده از پتانسیل های  فضای مجازی وهمچنین اصلاح دیدگاه ها برای تدریس را لازم دانسته وتاکید کردند.