برگزاری نخستین همایش ملی آموزش و پرورش و نهضت بیداری اسلامی

بیانیه همایش:

اسلام مهم ترین مؤلفه در میان ارزش های اجتماعی و بازگشت به آن، بیداری اسلامی است. یکی از ویژگی های اصلی فرایند بیداری اسلامی، نفی رژیم های استبدادی و جایگزین ساختن دولت های مردم سالار و تلاش برای استقرار حکومت اسلامی است. اینک در آستانه هفته آپارتاید رژیم صهیونیستی، اشغال بیش از هفت دهه سرزمین فلسطین توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی بدون کوچکترین اعتنایی به قوانین و قطعنامه‌های بین المللی و ادامه جنایات در اراضی اشغالی را محکوم می نماییم. امید است جامعه جهانی میزان درد و رنج و دشواری‌هایی که بر مردم مظلوم فلسطین، بر اثر سال ها سیاست اشغال و آپارتاید رسمی این رژیم تحمیل می‌شود را درک کرده و از سیاست های دوگانه در شیوه برخورد با این رژیم جنایتکار و مستکبرین جهانی، پرهیز نماید.
بی شک خون این مبارزان باعث قوام و استحکام مقاوت و آزادی فلسطین و استمرار بیداری اسلامی در منطقه و جهان خواهد شد.

نخستین همایش ملی آموزش و پرورش و نهضت بیداری اسلامی با تاکید بر نقش معلمان شهید در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ به صورت ترکیبی ( حضوری و مجازی ) از ساعت ۹ صبح تشکیل شد. در این همایش پس از سخنرانی مسئول محترم نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای فضلعلی و جناب آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد سرپرست محترم دانشگاه ، گزارش علمی در این همایش توسط دبیر علمی همایش جناب آقای دکتر نجف طهماسبی پور ارائه شد.  در این همایش بیش از ۹۰ مقاله دریافت و تعداد ۶۰ مقاله پذیرفته شده است. از بین این مقالات ۸ مقاله جهت ارائه معرفی شد. و ۳ مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب گردید.