برگزاری پرشکوه «آیین استقبال از نو ورودی های سال ۱۴۰۱» دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

• به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه  تربیت دبیر شهید رجائی، چهارشنبه، مورخ دهم اسفند ۱۴۰۱، جشن بزرگ دانشجویان نو ورودی دوره های مختلف تحصیلی سال ۱۴۰۱دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، با حضور و استقبال پرشور دانشجویان در سالن شهید طهرانی مقدم دانشگاه، برگزار شد. بر اساس این گزارش، آیین استقبال از نو ورودی های سال ۱۴۰۱ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، با حضور جمال الدین مهدی نژاد؛ سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و دیگر اعضای شورای معاونان، مدیران، با برنامه های مفرح و متنوع و استقبال پرشور دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، در سالن شهید طهرانی مقدم، برگزار شد. سخنرانی دکتر جمال الدین مهدی نژاد؛ سرپرست دانشگاه، دکترفرشید طهماسبی؛ معاون دانشجوئی، دکتر مجتبی قربانی؛ معاون پژوهش و فناوری، دکتر عبدالله صلواتی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی؛ دکتر صفری و برگزاری آیین پرچم سپاری به دانشجویان جدید الورود، اجرای تئاتر، موسیقی و برگزاری تور آشنائی با دانشگاه و دانشکده های مختلف و اجرای مسابقات فرهنگی و ورزشی، از دیگر برنامه های این آیین پرشکوه و به یادماندنی بود. گفتنی است، دانشجویان نو ورود سال ۱۴۰۱ با حضور پرشکوه، پرشور و خاطره انگیز خود در این مراسم، ثبت و ضبط تصاویر خود در کنار اعضای صمیمی خانواده دانشگاه تربیت یک روز به یادماندنی و فراموش نشدنی را در تقویم خاطرات خود رقم زدند.
  •  فرشید طهماسبی؛ سرپرست معاونت دانشجوئی در «آیین استقبال از نو ورودی های سال ۱۴۰۱» دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی را «محور اصلی توسعه اقتصاد آموزش کشور» توصیف کرد و افزود: از آنجائی که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، تنها دانشگاه تربیت دبیر فنی و حرفه ای کشور است که آموزش های آن مهارت محور است، خروجی های آن نیز می تواند محور اصلی توسعه اقتصادی کشور باشد. بر اساس این گزارش؛ جشن استقبال از نو ورودی های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با هدف آشنایی دانشجویان با سیاست ها و اهداف دانشگاه، شناسایی امکانات و تجهیزات فیزیکی، فضاها و خدمات رفاهی و دانشگاهی برای تحصیل، پژوهش و زندگی اجتماعی در محیط دانشگاهی و نیز ترسیم چشم انداز و آشنایی فکری و ذهنی نو دانشجویان با فرهنگ دانشگاهی، با پیش بینی برنامه های متنوع و جذاب، برگزار گردید. سرپرست معاونت دانشجوئی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، در بخشی از صحبت های خود در آیین استقبال از نو ورودی های سال ۱۴۰۱ دانشگاه ضمن تبیین تجارب زیسته خود از دوران دانشجوئی، دانشجویان امروز این دانشگاه را معلمان فردای جامعه خطاب کرد و افزود: مدیران آینده کشور، شاگردان و تربیت یافتگان فردای شما خواهند بود. طهماسبی در ادامه با تأکید بر لزوم تربیت چند ساحتی دانشجویان، اذعان داشت: شما دانشجویان باید به گونه ای برنامه ریزی نمایید تا از همان بدو ورود به دانشگاه، از ظرفیت های موجود در دانشگاه در تقویت و پرورش روانی، جسمی و مادی و معنوی، به نحو شایسته ای بهره مند شوید. وی ضمن تأکید بر حضور فعال دانشجویان در برنامه های علمی، فرهنگی و اجتماعی، در کنار آموزش های رسمی دانشگاه افزود: دانشجویان ما باید برای عبور از بحران ها و پیچ های حساس مسیر دانشجوئی، هوش معنوی خود را تقویت نموده و مسیر توسعه کشور را هموارتر نمایند. عضو هیأت رئیسه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، در پایان ضمن معرفی حوزه ها و زیرمجموعه های معاونت دانشجویی، گفت: معاونت دانشجویی با تولید و اجرای فعالیت های متنوع در اداره تربیت بدنی، مرکز مشاوره و دیگر حوزه های ذی ربط، همواره سعی کرده با تنوع بخشی به برنامه ریزی های خود، بر اعتلا و ارتقای سلامت جسمی، معنوی و شناختی دانشجویان بیفزاید و با ایجاد محیطی امن، شاداب و بدور از تشویش، فرصت های تربیت دانشجوی تمام ساحتی را فراهم نماید. فرشید طهماسبی، در پایان ضمن تشویق دانشجویان برای عضویت در کانون های علمی و فرهنگی و انجمن های علمی، ورزشی از آنان خواست تا قدر لحظه لحظه حضورشان در دانشگاه را دانسته و از فرصت های موجود برای پرورش ابعاد مختلف وجود مادی و معنوی خود بهره مند شوند تا معلمانی پرتوان، متعهد، متخصص و اثربخش در توسعه کشور عزیزمان ایران باشند.