اطلاعیه مهم: اطلاعیه مهم نحوه برگزاری امتحان در چهارشنبه مورخ ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱

اطلاعیه مهم نحوه برگزاری امتحان در چهارشنبه مورخ ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱

پیرو بخشنامه موکد معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر برگزاری آزمون ها به صورت حضوری، علی‌رغم اینکه در خبرها مجازی شدن دانشگاه ها اعلام شده به استحضار می رساند فردا ۲۸ دی ماه و تا پایان امتحانات، تمام آزمون ها به صورت حضوری برگزار می شود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه مهم نحوه برگزاری ادامه آزمون‌های پایان نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱:

.
با توجه به اینکه تصمیم گیری در مورد برگزاری آزمون دانشگاه ها به مسئولین دانشگاه‌ها واگذار شد لذا به اطلاع می رساند:
۱-برنامه آزمون پایانی روز یکشنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۱ مطابق برنامه قبلی به قوت خود باقی است.
۲- با توجه به اینکه صرفه جویی در مصرف گاز و حامل‌های انرژی در دستوالعمل‌ها تاکید شده است لذا دانشجویان با پوشش گرم مناسب در محل آزمون حضور یابند زیرا  سیستم گرمایشی دانشگاه با حداقل توان و صرفا در محل‌های آزمون، فعال خواهد بود.

۳- امتحانی که در روز شنبه ۲۴ دی ماه برگزار نشده است امکان برگزاری آن در نوبت‌های خالی امتحانات هفته جاری و یا بعدازظهر پنجشنبه وجود دارد و در صورت عدم امکان برگزاری به شنبه آینده (اول بهمن ماه ۱۴۰۱) منتقل خواهد شد. دانشجویان با دانشکده در این خصوص در ارتباط و هماهنگ باشند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی