اطلاعیه مهم نحوه برگزاری امتحانات چهارشنبه، مورخ ۲۸ دی و شنبه، یکم بهمن ماه ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر، به نقل از معاونت آموزشی دانشگاه و پیرو بخشنامه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مبنی بر برگزاری آزمون ها به صورت حضوری، علی‌رغم اعلام مجازی شدن دانشگاه ها؛ امتحانات فردا ۲۸ دی ماه به صورت حضوری برگزار می شود.

بر این اساس، با توجه به این که تصمیم گیری در مورد برگزاری آزمون دانشگاه ها به مسئولان دانشگاه‌ها واگذار شده است، آخرین تصمیمات هیأت رئیسه دانشگاه را به شرح زیر به استحضار دانشجویان محترم می رساند:
۱-برنامه آزمون پایانی روز چهارشنبه ۲۸دی ماه ۱۴۰۱ مطابق برنامه قبلی، به قوت خود باقی است.
۲- با توجه به این که صرفه جویی در مصرف گاز و حامل‌های انرژی در دستوالعمل‌ها تأکید شده است، لذا دانشجویان با پوشش گرم و مناسب در محل آزمون حضور یابند.

۳- امتحان روز شنبه ۲۴ دی ماه  با رعایت ساعات درج شده در سامانه گلستان و بدون هیچ گونه تغییر در ترتیب برگزاری امتحانات، به روز شنبه آتی (اول بهمن ماه ۱۴۰۱) منتقل خواهد شد.