اطلاعیه مهم اداره ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی

با توجه به بررسی های انجام شده در مقالات با آدرس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ثبت شده در پایگاه های استنادی وب آو ساینس (WOS) و اسکوپوس (Scopus)، تعدادی از مقالات در این پایگاه با آدرس نادرست و ناقص ثبت شده اند.

نظر به اینکه ثبت آدرس دقیق “دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی” و “Shahid Rajaee Teacher Training University” در مقالات در آیین نامه های “شیوه نامه اعتبار پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی (پژوهانه)”، “شيوه نامه تشويق نويسندگان مقالات منتشر شده در نشريات معتبر” و “شیوه نامه اجرایی طرح های پژوهشی درون دانشگاهی” صراحتا مطرح شده است، لذا درج صحیح و کامل آدرس دانشگاه در مقالات موجب تایید مقاله در سامانه گلستان می باشد.

بدینوسیله از اعضا محترم هیئت علمی درخواست می گردد نسبت به ثبت دقیق آدرس دانشگاه در فایل مقاله و همچنین در سابمیت مقاله نهایت دقت را لحاظ فرمایند.

اداره ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی

معاونت پژوهش و فناوری