اولین نشست کارگروه دانشگاهی جشنواره نهج البلاغه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد:

اولین نشست کارگروه دانشگاهی جشنواره نهج البلاغه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

۲۶ فروردین | سالن جلسات دفتر نهاد

اعضای حاضر در جلسه؛

مسئول نهاد ، معاون اجرایی دفتر نهاد ،معاون فرهنگی . مدیر گروه معارف . اعضای شورای راهبردی دفتر

مصوبات جلسه:
۱٫مصوب گردیدپوسترهای جشنواره و اطلاعیه ها در فضای مجازی و تابلوهای اعلانات دانشگاه وسراهای دانشجویی وابسته اطلاع رسانی گردد
۲٫مقرر گردید دبیر هماهنگی جشنواره در دانشگاه، نهادمدیر محترم اجرایی نهاد در دانشگاه باشد.
۳٫مقرر گردید پس از بروز رسانی اطلاعیه ها درسه محور جداگانه برای اساتید /کارکنان /دانشجویان /وخانواده های اساتید وکارکنان طرح های تبلیغی این جشنواره تولید و اطلاع رسانی شود .
۴٫مقرر گردید آقای فعله گری درجهت سوق وجهت دادن کانون های فرهنگی وهنری به امر نهج البلاغه وتولید محتوا واثر جلساتی با مجموعه های فرهنگی داشته باشند .
۵٫مقرر گردید در این جشنواره نیز از ظرفیت های معاونت فرهنگی ، تشکل‌ها مانند بسیج و جامعه اسلامی ، هیئت دانشگاه و هم اندیشی اساتید و… دانشگاه در این جشنواره استفاده شود .
مصوب گردید که دانشگاه پلی جهت ارتباط با شرکت کنندگان با سامانه های ارتباطی جشنواره باشد وارسال آثار و آزمون ها باشد .