روابط عمومی دانشگاه خبر داد

از هشتمین خوابگاه دانشجویی دانشگاه همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بهره برداری شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر طهماسبی پور، معاون دانشجویی دانشگاه، با تلاش ریاست محترم دانشگاه و با مساعدت مقام عالی وزارت، هشتمین خوابگاه دانشجویی دانشگاه با تلاش شبانه روزی همکاران معاونت های اداری و مالی و دانشجویی آماده بهره برداری گردید. بر اساس این گزارش، این خوابگاه در خیابان شهید مدنی در منطقه هفت واقع گردیده و قرار است با نام همین شهید عزیز مزین گردد. دکتر طهماسبی پور افزود: با اضافه شدن این خوابگاه، به ظرفیت اسکان دانشجویان حدود ۱۸۰ تخت اضافه می شود.

photo_2018-02-10_23-41-41photo_2018-02-10_23-41-43

شایان ذکر است این خوابگاه دانشجویی با تلاش گسترده و بسیج نیروهای مختلف دانشگاه در کمترین زمان ممکن برای اسکان دانشجویان آماده سازی شد که در زیر تصاویری از وضعیت پیشین خوابگاه که مورد بازدید مسئولین دانشگاه قرار گرفته، به نمایش در آمده است.

photo_2018-01-24_15-25-03