روابط عمومی دانشگاه خبر داد

مرکز جدید بهداشت و درمان دانشگاه همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بهره برداری شد

به گزارش روابط عمومي و به نقل از معاون اداری و مالي دانشگاه، در راستاي استانداردسازي فضاهاي دانشگاه، مركز بهداشت و درمان دانشگاه امروز در نهمین روز از دهه مبارک فجر مورد بهره برداري قرار گرفت. در طرح توسعه جديد، اين مركز با هزينه اي بالغ بر حدود ۳ ميليارد ریال منطبق با استانداردهاي وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، بهسازي و تجهيز گرديد. در حال حاضر مساحت فضاهاي اين مركز  به جهت رعايت استانداردهاي مربوطه بيش از ۲ برابر گذشته توسعه يافته است.

بر اساس این گزارش، از نكات بسيار مهم  ديگر در خصوص اين مركز اخذ مجوز درمانگاه از وزارت بهداشت مي باشد كه پيش از اين فاقد آن بود. با وجود امكانات، تجهيزات مدرن و فضاهاي جديد، اميد است اين مركز بهداشتي و درماني بتواند خدمات گسترده تري را در اختيار اساتید و همكاران محترم و دانشجويان گرامی قرار دهد.

خاطر نشان مي گردد در طرح توسعه جديد مركز بهداشت و درمان دانشگاه شامل:  اتاق هاي معاينه استاندارد، دندان پزشكي، اتاق مراقبت هاي ويژه (همراه با تجهيزات مربوطه)،‌ اتاق عمل براي جراحي هاي محدود،‌ اتاق احيأ، و غيره مي باشد.

photo_2018-02-10_17-19-43 photo_2018-02-10_17-19-40 photo_2018-02-10_17-19-37