پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

اطلاعیه شماره ۵(پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان ۱۴۰۰ – مقطع دکتری)

تکمیل فرم صلاحیت عمومی، پرداخت وجه و ارسال مدارک لازم به دانشگاه، توسط پذیرفته شدگان اولیه اعلام شده در اطلاعیه شماره ۴

متقاضیان محترم می‌بایست، نسبت به تکمیل فرم صلاحیت عمومی سال ۱۴۰۰، پرداخت وجه و ارسال مدارک مندرج در فایل PDF، اقدام و حداکثر تا تاریخ پنجشنبه ۰۸/۰۷/۱۴۰۰ از طریق پست پیشتاز به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ارسال نمایند.

جهت مشاهده فرم بررسي صلاحيت عمومي سال۱۴۰۰کلیک کنید.

**********************************

اطلاعیه شماره ۴(پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان ۱۴۰۰ – مقطع دکتری)

اسامی پذیرفته شدگان اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰

نام نام خانوادگی رشته محل انتخابی
مريم بينش ۲۹۸۱ – دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي -تهران/علوم پایه/رياضي/اموزش رياضي *-/روزانه
فائزه محمداسمعيلي ۱۷۲۹ – دانشگاه تربيت دبيرشهيدرجايي -تهران/علوم انسانی/برنامه ريزي درسي/برنامه ريزي درسي *-/روزانه

قابل توجه متقاضیان محترم، اسامی اعلام شده در سایت دانشگاه، صرفاً اسامی پذیرفته شدگان اولیه و اعلام شده به سازمان سنجش می‌باشد. پذیرش قطعی، منوط به تأیید سازمان سنجش و تأیید صلاحیت عمومی متقاضیان است.

*********************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

ضمیمه۱  – فرم معدل

ضمیمه ۲ – فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد