پیام تبریک رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر به مناسبت فرا رسیدن «روز دانشجو»

به گزارش روابط عمومی، نگین دانشپور، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، در پیامی فرارسیدن «روز دانشجو» را به دانشجویان تبریک گفت.

متن کامل پیام دانشپور به شرح زیر است:

باسمه تعالی

فرا رسیدن ۱۶ آذر، «روز دانشجو»، روز قلم های پرتوان، روز فکرهای خلاق و روز اندیشه های نو، بر مجاهدان سنگر دانش و بینش، و دانشجویان با ایمان و حقیقت جوی و ارمان گرای  ایران اسلامی گرامی باد.

این جانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشجویان شهید ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ فرا رسیدن «روز دانشجو» را به تمامی دانشجویان آزادی خواه، روشن ضمیر و استکبار ستیز دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بویژه دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر تبریک و تهنیت می گویم.

امید که در سایه سار همت بلند، حضور فعال و اندیشه های پویا، در مسیر عزت، عظمت و اقتدار و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران، سربلند و پیروز باشند.

سعادت، سلامتی و توفیق روز افزون شما دانشجویان عزیز را در کسب دانش، معرفت و آگاهی، از درگاه خداوند منان خواهانم.

نگین دانشپور

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر