دانشکده علوم انسانی گزارش داد

گزارش برگزاری یازدهمین همایش ملی آموزش

با استعانت از خداوند متعال، یازدهمین همایش ملی آموزش در ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور اساتید برجسته حوزه آموزش و دیگر حوزه‌های مرتبط، در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. یکی از محورهای همایش، گفتگو درباره سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش بود که اساتیدی همچون دکتر مهدی نوید ادهم، دکتر محمود مهرمحمدی، دکتر علیرضا عصاره و دکتر علی زرافشان در این همایش حضور داشتند. پنل‌های دیگری ازجمله آموزش و فناوری، آموزش و علوم فنی و مهندسی، آموزش و علوم پایه، آموزش و فلسفه، آموزش و علوم شناختی، آموزش و علوم اسلامی، آموزش و علوم تربیتی، آموزش زبان و آموزش عالی برگزار شد. در بخش افتتاحیه نیز دکتر عباس بازرگان، استاد دانشگاه تهران با محوریت «ضرورت ارزشیابی و ارتقای کیفیت آموزش دانشگاهی برای دستیابی به جامعه دانش‌بنیان و توسعه پایدار» سخنرانی کردند. حدود ۶۲ مقاله به صورت سخنرانی و ۸۸ مقاله به صورت پوستر ارائه گردید. سخنران ویژه در پنل آموزش عالی، دکتر مقصود فراستخواه استاد نام‌آشنا در عرصه آموزش با موضوع سخنرانی «تعلم و تحقیق تأملی در جدا افتادگی آموزش از پژوهش در مدارس دانشگاه‌های ایران»؛ در پنل آموزش و فلسفه، دکتر اسدالله رحمان‌زاده، استاد کالج کانترا کاستای آمریکا با موضوع «هایدگر و آموزش»؛ در پنل آموزش و فناوری، دکتر فریده مشایخ با موضوع «سواد رسانه‌ای در عصر دیجیتالی»؛ در پنل آموزش و علوم شناختی، دکتر ابوطالب سعادتی شامیر با موضوع «هوش شخصیتی» و در پنل آموزش زبان نیز دکتر امیر زندمقدم سخنرانی کردند.

dsc_0033 dsc_0072 dsc_0181 dsc_0249 dsc_0373 dsc_0399