کسب مدال طلای مسابقات تنیس روی میز اولین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین الملل دختر توسط دانشجوی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مدال طلا مسابقات تنیس روی میز در اولین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین الملل دختر، به دانشجوی گرایش هوش مصنوعی این دانشکده تعلق گرفت.

بر اساس این گزارش، «مسابقات تنیس روی میز» به میزبانی دانشگاه مازندران، از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۶ شهریور۱۴۰۱ بین ۱۳دانشگاه کشور، در شهر بابلسر برگزار شد.
خانم آمنه سادات اکبری، دانشجوی گرایش هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شد.
دکتر رضا ابراهیم پور، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر، در پیامی این موفقیت را به دانشجوی ورزشکار و خانواده محترم ایشان و دیگر دانشجویان این دانشکده تبریک گفت و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون کرد.