کسب رتبه های برتر فرهنگی و ورزشی توسط دانشجویان بین الملل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش دفتر امور بین الملل دانشگاه، دانشجویان بین الملل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  موفق به کسب رتبه های برتر فرهنگی و ورزشی در دومین دوره آموزشی – فرهنگی دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور شدند. در این دوره که با هدف توانمندسازی دانشجویان بین‌المللی از ۲۳ تا ۲۷ تیرماه به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار گردید، ۶۰۰ دانشجوی غیر ایرانی از ۴۰ دانشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۱۶ ملیت مختلف شرکت داشتند که در مسابقات فرهنگی و ورزشی که در این دوره برگزار شد سهم دانشجویان بین الملل دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی کسب دو مقام برتر در رشته ورزشی فوتبال دستی و یک مقام برتر در رشته کتابخوانی بود. سرکار خانم ها آمنه سادات اکبری و فاطمه سادات موسوی موفق به کسب رتبه های برتر در مسابقات فرهنگی و ورزشی این دوره شدند که در آیین اختتامیه دومین دوره آموزشی – فرهنگی دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور مورد تقدیر قرار گرفتند.

لازم به ذکر است  که در آیین اختتامیه دکتر داداش‌پور (معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان)،  با تاکید بر اصل حضور دانشجویان غیر ایرانی در کشور، از اهمیت و اثرگذاری این دانشجویان در بازگشت به کشور خود به عنوان سفرای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران سخن گفت. پس از آن حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ علم و صنعت ایران) گزارشی از برگزاری برنامه‌های آموزشی که دفتر نهاد متولی برگزار آن بوده است، ارایه کرد.  و در انتها نیز دکتر میثم جلالی (دبیر اجرایی دومین دوره آموزشی – فرهنگی دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌ها) از روند اجرایی برگزاری این دوره، به ارائه گزارش پرداختند.