دانشکده مهندسی عمران خبر داد

چاپ کتاب عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران در انتشارات بین‌المللی Elsevier

کتاب دکتر محمد یکرنگ‌ نیا؛ استادیار گروه آموزشی سازه و زلزله دانشکده مهندسی عمران با عنوان “مثال‌های تخصصی بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌ها ” به  زبان انگلیسی  توسط انتشارات بین المللی Elsevier در سال جاری میلادی (۲۰۱۸) به چاپ رسید.

این کتاب از معدود کتاب‌های موجود در زمینه بهسازی لرزه‌ای با رویکرد مثال محور است که در شش فصل مشتمل بر سیستم‌های سازه‌ای متنوع و روش‌های بهسازی مختلف، نه تنها روش های گام‌ به‌ گام طراحی و بهسازی لرزه‌ای تبیین شده است، بلکه با ارائه جزئیات متعدد و عکس‌های اجرایی‌ سعی شده است جنبه‌های کاربردی با مثال‌های متععد در پروژه‌های بهسازی واقعی مورد توجه مخاطبان قرار گیرد. مخاطبین این کتاب مهندسان عمران در زمینه طراحی سازه‌ها و نیز بهسازی لرزه‌ای و همچنین شرکت‌های مشاور و نیز جامعه مهندسان حوزه بهسازی لرزه‌ای سازه‌ها می باشند.

دانشکده مهندسی عمران این موفقیت را به دکتر یکرنگ نیا، اساتید و دانشجویان دانشکده تبریک عرض می نماید و برای ایشان آرزوی موفقیت های بیشتر را دارد.