تازه های نشر

تازه‌های نشر: چاپ دوم کتاب روش تحقیق در علوم تجربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات، کتاب روش تحقیق در علوم تجربی، تألیف دکتر فائزه فاضلی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی به چاپ دوم رسید. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر و با اشاره به مقدمه کتاب افزود: پژوهش علمی نیازمند شناخت اصول طراحی تحقیق روش­های آن، جمع­ آوری نتایج حاصل از آن و در نهایت ارائه صحیح آن می­باشد. کتاب حاضر به هدف آشنایی با روش تحقیق و مراحل آن و مسائل مرتبط با آن تهیه شده است. در زمینه روش تحقیق در سایر رشته­ ها کتب زیادی وجود دارد، لیکن در رابطه با رشته­ های علوم تجربی مطالب اندکی نگاشته شده است. از این رو امید است مطالعه این کتاب برای کلیه محققین و دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف رشته­های علوم تجربی قابل استفاده باشد.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: موضوعات مطرح شده در این کتاب شامل مطالبی در مورد علم، روش علمی، تحقیق، روش­های تحقیق، مراحل تحقیق، روش­های جمع ­آوری اطلاعات، شیوه ارائه نتایج حاصل از کار تحقیقی در قالب یک گزارش یا پایان نامه با ذکر مثال­هایی از شاخه­ های علوم تجربی است که به درک بهتر موضوعات کمک می­کند.

این کتاب در ۸۲ صفحه و به قیمت ۲۰٫۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به چاپ دوم رسیده است.

لینک خرید کتاب: