پذیرفته شدگان دوره یکساله مهارت آموزی

به اطلاع دانش پذیران مهارت معلمی ورودی سال ۹۴ و ۹۵ که موفق به گذراندن دروس مجازی پودمان اول نشده اند می رساند ، آخرین فرصت این آزمون روز پنجشنبه ۱۰ صبح مورخ ۵ بهمن ۹۶ در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۹۷۰۰۱۶ تماس حاصل فرمایيد

*********************************************************

قابل توجه مهارت آموزان دوره یکساله مهارت آموزی شایستگی حرفه ای معلمی آزمون استخدامی سال۹۴ و۹۵
با عنایت به درخواست گروهی از دانش پذیران مبنی بر داشتن امتحان پایان ترم و عدم امکان حضور در جلسه آزمون در تاریخ ۲۱ دی ماه سال ۹۶ ، به استحضار می رساند تاریخ برگزاری آزمون دروس مجازی شامل ۵ درس: روانشناسی، یاددهی و یادگیری، اخلاق حرفه ایی، ارزشیابی و فلسفه تعلیم و تربیت تغییر یافته و روز پنجشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۰۵ ساعت ۱۰ صبح  در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران برگزار می گردد. لازم به ذکر است دانش پذیران صرفا دروسی که نمره قبول کسب ننموده اند امتحان خواهند داد.
تذکر: به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر الزامی است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۹۷۰۰۱۶ تماس حاصل نمایید.

*********************************************************

قابل توجه مهارت آموزان دوره یکساله مهارت آموزی شایستگی حرفه ای معلمی آزمون استخدامی سال ۹۴و ۹۵

به اطلاع آن­دسته از دانش­پذیران سال ۹۵ که در پودمان اول موفق به گذراندن دروس مجازی (۵ درس شامل: روانشناسی، یاددهی و یادگیری، اخلاق حرفه ایی، ارزشیابی و فلسفه تعلیم و تربیت) نشده­اند، می­رساند آزمون­های مذکور روز پنجشنبه مورخ ۲۱/۱۰/۹۶  ساعت ۱۰ الی ۱۲ در دانشکده علوم پایه کلاس ۱۳۹ برگزار می­گردد.

تذکر: به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر الزامی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۹۷۰۰۱۶ تماس حاصل نمایید.

*****************************************

اطلاعيه شماره ۱ در خصوص بارگزاري دروس پودمان دوم

تاریخ امتحان دروس مجازی دوره های مهارت آموزشی یکساله

قابل توجه دانش­پذيران و مهارت­ آموزان پذيرفته شده در آزمون استخدامی سال ۹۴

اطلاعیه شماره  ۶

اصلاحیه تاریخ حضور اساتید در کلاس های آنلاین پرسش و پاسخ

اطلاعیه ویژه در خصوص مراجعه به قطب های مجری

مهارت آموزان قطب ۲ «استان گیلان» از روز یکشنبه ۹۶/۰۵/۱۵ به محل های تعیین شده مراجعه نمایند.

مهارت آموزان قطب ۳ «خراسان رضوی» جهت پذیرش و اسکان ابتدا به هنرستان شهید یوسفی ۲ مراجعه نمایند.

بقیه مهارت آموزان طبق اطلاعیه شماره ۴ اقدام نمایند.

*********************************************************

اطلاعيه شماره ۴ ويژه مهارت­ آموزان آزمون استخدامي سال ۱۳۹۵ در شاخه فني و حرفه ­اي

تعيين قطب­هاي مجري دوره حضوري در پودمان۱

لطفا مهارت­ آموزان طبق اطلاعات مندرج دراطلاعيه روز شنبه ۹۶/۵/۱۴ به منظور ثبت نام حضوري و شروع دوره حضوري به محل­هاي مشخص شده مراجعه نمايند.

اطلاعيه ویژه مهارت آموزان

اطلاعيه شماره ۵ :

شركت كنندگان محترم دوره صلاحيت معلمي، لطفا وارد سامانه:
Lms.srttu.edu
شده و با:
نام كاربري: كد ملي (ده رقمي)
رمز عبور: كد ملي (ده رقمي)
درسهاي خود را مطالعه نماييد.
موفق باشيدخاطر نشان می گردد اطلاعیه شماره ۴ به زودی بارگزاری خواهد شد

اطلاعيه شماره ۳ :

قابل توجه مهارت­ آموزان دوره يك­ساله آزمون استخدامي سال ۱۳۹۵

اطلاعيه شماره ۲ :

به اطلاع می رساند جهت ورود به سیستم ثبت نام دانشگاه می بایست با استفاده از مرور گر اینترنت اکسپلورر از روز یکشنبه مورخ ۳۹۶/۰۴/۱۸ لغايت چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۴/۲۱  به نشانی http://portal.srttu.edu مراجعه نموده و با کلیک روی گزینه «ورود به سیستم» و بعد از آن ارسال کد امنیتی و عبور از صفحه امنیتی وارد صفحه ورود به سیستم شده،  دربخش شناسه کاربری عبارت  «کدملی U953» و در بخش کلمه عبور فقط شماره ملی را وارد نمایید تا مجوز ورود به سیستم برای شما صادر گردد.

تمام ۱۰ رقم کد ملی جهت ثبت مورد نیاز است. حرف U به صورت بزرگ نوشته شود

در ادامه با تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک ثبت نام شما به اتمام می رسد

اطلاعيه شماره ۱ :

پذيرفته شدگان نهائي آزمون استخدام پیمانی سال ۱۳۹۵ آموزش و پرورش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  از روز یکشنبه مورخ ۳۹۶/۰۴/۱۸ لغايت چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۴/۲۱  با مراجعه به پرتال آموزشي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي (تهران) به آدرس http://portal.srttu.edu  نسبت به تكميل مشخصات درخواستي و Upload مدارك زير اقدام نمايند .

۱- يك قطعه عكس تمام رخ ۴*۳ رنگي با پشت زمينه سفيد (تهيه شده در سال جاري) .

۲- يك سري كپي كامل از صفحات شناسنامه .

۳- يك سري كپي از پشت و روي كارت ملي .

۴- يك سري كپي دانشنامه يا گواهينامه موقت بر اساس مدرك تحصيلي مجاز (برابر كد شغل – محل انتخابي) .

۵- يك سري تصوير كارت پايان خدمت و يا معافيت خدمتي (ويژه برادران) و يا گواهي انجام خدمت نظام وظيفه .

۶- تصویر کارنامه نتیجه نهایی گزینش پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال ۹۵

لازم به ذكر است فايل هاي scan شده جهت آپلود مي بايست با فرمت JPG و حجم زير ۳۰۰ كيلو بايت آماده تا در زمان مقرر Upload گردد .

نحوه ورود به سیستم در اطلاعیه بعدی به آگاهی خواهد رسید