ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

جلسه هماهنگی دوره های آموزش زبان انگلیسی ستاد شاهد و ایثارگر

جلسه هماهنگی دوره های آموزش زبان انگلیسی ستاد شاهد و ایثارگر با حضور جناب آقای دکتر شمس (مدیر محترم حوزه ریاست و روابط عمومی)، سرکار خانم دکتر رحیمی (معاون محترم آموزش دانشکده علوم انسانی)، رئیس محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و کارشناس مسئول محترم ستاد شاهد در دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در تاریخ چهارشنبه ۹۵/۱۰/۳۰ برگزار گردید.

در این جلسه به چگونگی برگزاری دوره های آمادگی زبان انگلیسی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاهد و ایثارگر برای اولین بار در دانشگاه پرداخته شد. این دوره ها شامل مکالمه، نگارش، آزمون های زبان (MSRT ، تولیمو و … ) و ترجمه متون تخصصی می باشد که زمان ثبت نام دوره ها به زودی از طریق سایت شاهد اطلاع رسانی خواهد شد. علاوه بر آن مصوب گشت جهت ارتقاء مهارت های زبان دانشجویان کارگاه های علمی زبان برگزار گردد که متعاقبا زمان تشکیل این کارگاه ها اعلام خواهد شد.

photo_2017-01-21_21-20-54

photo_2017-01-21_21-20-27