موفقیت تیم اعزامی بدمینتون دانشجویان به مسابقات منطقه یک کشور

افتخار آفرینی دانشجوبان دختر و پسر عضو تیم بدمینتون دانشگاه سهمیه های حضور در المپیاد کشوری دانشگاه ها و ‌موسسات آموزش عالی کشور نصیب دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گردید. تیم های  بدمینتون  دختران وپسران  دانشگاه  توانستند با پشت سر گذاشتن رقبای خود به ترتیب عناوین دوم و سوم مسابقات دانشجویی دانشگاه های منطقه یک کشور را در رشته های دوبل و انفرادی کسب نموده و سهمیه المپیاد کشوری دانشگاه ها و ‌موسسات آموزش عالی کشوررا که قرار است اردیبهشت ماه ۹۹ در گیلان برگزار گردد به دست آورند.

تیم دختران را خانم ها حنان کبیری – سمیه ناصری – آتوسا ال سلطان و فرناز وحدانی با مربی گری خانم یزدانپرست و سرپرستی خانم مرادی و تیم پسران را آقایان  آرش جواهری – مجتبی یهجتی – محمد رضا فرهادی نیا – مصطفی شاملو – مهدی یار محمدی و با مربی گری آقای آهنجان  و سرپرستی آقای محمدیان همراهی می کردند. این موفقیت را به ورزشکاران این دو تیم  و همه دانشجویان عزیز تبریک عرض می نماییم.

img_20191227_165741_042