اخذ پروانه تاسیس مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

معاونت دانشجویی دانشگاه خبر داد:

با پیگیری مرکز مشاوره و درمان دانشگاه، پروانه تاسیس مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور  اخذ گردید.

دکتر میرمحمدی، معاون دانشجویی دانشگاه گفت: در راستای اهداف، برنامه‌ها و سیاست‌های دانشگاه و به منظور استفاده بهینه از امکانات و منابع مادی و معنوی و نیز ارتقاء ظرفیت‌های موجود، متعاقب درخواست تاسیس مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره و پیگیری‌های بعمل آمده با هدف ارائه خدمات به آحاد جامعه علاوه بر دانشجویان و موافقت کمیسیون مربوط به صدور پروانه تاسیس مراکز حقوقی نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران،  پروانه تاسیس مرکز خدمات روان شناسی و مشاوره دانشگاه اخذ گردید.

بر اساس این مجوز دانشگاه مجاز است نسبت به تاسیس مرکز و ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناسی به عموم مردم در شهر تهران اقدام نماید. و به همین جهت امکان ارائه خدمات روان شناسی و مشاوره به متقاضیان در سطح جامعه نیز فراهم می‌گردد.