برگزاری پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری صلاحیتهای معلمی

روز دوشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۱، ساعت۱۳ پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری صلاحیتهای معلمی در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی تشکیل گردید. آقای دکتر طهماسبی پور، دبیر شورا اعلام کردند در این جلسه، نحوه ارائه دروس و ساعات مربوط به کسب شایستگی مهارتهای معلمی در دانشکده های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مصوب شد که:

• درس ” تحلیل محتوی بسته آموزشی در رشته” در دانشکده ها توسط دو استاد شامل اساتید گروه مربوطه و اساتید گروه علوم تربیتی ارائه گردد. شیوه نامه اجرای این درس با همکاری اعضا شورا و سایر صاحب نظران، تدوین و جهت تصویب در جلسات آینده شورا به بحث گذاشته می شود.
  • درخواست از دانشکده ها جهت بررسی تطابق دروس ارائه شده  با دروس هنرستانی و دبیرستانی و نحوه ارائه دوره کسب شایستگی ها و مهارت های معلمی و ارائه به دبیرخانه شورا