معاونت دانشجویی از برگزاری جشن هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی خبر داد:

برگزاری جشن هفته سراهای دانشجویی

بر اساس سنت هر ساله امسال نیز مراسم جشن هفته بزرگداشت سراهای دانشجویی برگزار گردید. آقای حاجی قاسمی رئیس اداره سراهای دانشجویی و مسئول برگزاری این مراسم در این رابطه اعلام کرد که مراسم امسال با شرکت حدود ۹۰۰ نفر از دانشجویان در سالن شماره یک تربیت بدنی برگزار گردید. این مراسم در روز یکشنبه مورخ ۱۵ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۵:۳۰ لغایت ۱۸:۳۰ انجام گرفت. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه، اعضاء محترم هیأت رئیسه، روسای محترم دانشکده ها، معاونین محترم دانشکده ها و اعضاء هیأت علمی دانشگاه حضور داشتند. مجری گری این برنامه بر عهده مجری توانمند جناب آقای افشین بود. در این مراسم آقای دکتر عظمتی ریاست محترم دانشگاه با بیان کلیت زندگی دانشجویی از اهمیت سراهای دانشجویی برای دانشگاه سخن گفتند. آقای دکتر طهماسبی پور معاون محترم دانشجویی در این مراسم ضمن حیطه بندی و تقسیم بندی مسائل موجود در سراهای دانشجویی از کارهای صورت گرفته با وجود کمبودهای اعتباری و بودجه ای سخن گفتند. در این مراسم گروه موسیقی آبژ، موسیقی زنده اجرا کردند. علاوه بر این آقای وحید شمسایی بازیکن و مربی تیم فوتسال ایران نیز حضور یافت و برخی از تجربیات خویش را در عرصه زندگی ورزشی و اجتماعی برای دانشجویان بیان نمودند که مورد استقبال شدید دانشجویان واقع گردید. در این مراسم استندآپ نیز اجرا گردید که ارائه دهنده آن آقای میثم درویشان پور بود. این اجرا باعث ایجاد فضای شاد و نشاط آمیز در میان شرکت کنندگان گردید.در پایان این جشن از اعضاء شورای صنفی و فعالان عرصه های دانشجویی و نیز تیم های مختلف این مراسم تقدیر و تشکر گردید. لازم به ذکر است که مسئولیت تیم دانشجویی این مراسم بر عهده آقای مصطفی اسحاق نیا بود.

dsc_0161 dsc_0146 dsc_0088 dsc_0118 dsc_0049 dsc_0043 dsc_0025 dsc_0159 dsc_0208 dsc_0200 dsc_0009