معاونت اداری و مالی یکی از سختارهای مهم دانشگاه:

«قدردانی از معاون محترم اداری و مالی به مناسبت روز معلم»

به نقل از ستاد شاهد دیدار دانشجویان شاهد و ایثارگر به مناسبت روز معلم از معاون محترم اداری و مالی جناب آقای دکتر اسماعیل پور در روز شنبه مورخ ۹۸/۲/۱۵ ساعت ۹ الی ۱۰ در سالن جلسات آن حوزه برگزار شد. سرکار خانم سیدجوادی ضمن تبریک به مناسبت روز معلم و ماه مبارک رمضان از زحمات و همراهی های جناب آقای دکتر اسماعیل پور تقدیر نمود.

وی افزود امروزه وجود نیروهای انقلابی، فرهیخته و ایثارگر همچون دکتر اسماعیل پور که روزهای مجاهدت و ایثار برای سرافرازی میهن اسلامی را گذرانده‌اند میتواند باعث عبور کشور از بدترین تحریم های ظالمانه شود و به حول قوه الهی با عنایت ایشان به این ستاد تمام مراسم به بهترین نحو ممکن اجرا می گردد. جناب آقای دکتر اسماعیل پور ضمن تشکر از زحمات سرکار خانم سیدجوادی مسئول ستاد شاهد که از زمان زعامت ایشان در این حوزه شاهد تحولات شگرف بوده ایم از تمام دانشجویان خواستند به نقش علاقه در تمام انتخاب هایشان مخصوصا در زمینه آموزشی اهتمام بورزند.

whatsapp-image-2019-05-05-at-13-49-14 whatsapp-image-2019-05-05-at-13-49-221 whatsapp-image-2019-05-05-at-13-49-18