معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد

به اطلاع كليه كاربران محترم مي رساند جهت ورود به سيستم جامع گلستان منحصرا از مرورگر  اينترنت اكسپلورر(Internet Explorer) استفاده شود و در حال حاضر امكان ورود به سيستم از طريق سايرمرورگرها و يا به وسيله گوشي موبايل و تبلت و امثالهم ميسر نمي باشد . البته دانشگاه پيگير موضوع تا حصول نتيجه مطلوب مي باشد.
لازم به ذكر است در ويندوز ۸ و ۱۰ مروگر Edge وجود دارد كه با مرورگر اينترنت اكسپلورر متفاوت بوده و به طور مستقيم قابل استفاده نمي باشد.
همچنين اپليكيشن موبايلي موجود جهت اتصال به سيستم گلستان مورد تاييد شركت مربوط و دانشگاه نمي باشد و تبعات هرگونه سوء استفاده از كلمه كاربري و گذروازه شما متوجه شخص استفاده كننده است

لطفا قبل از ورود این فیلم آموزشی را مشاهده فرمایید

لازم است قبل ورود به سامانه از بخش نيازمنديها اطلاعات مورد نياز جهت اتصال را كسب نماييد.