مراسم معارفه سرپرست جدید اداره تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی جلسه معارفه آقای رحیم آقاجانی به عنوان سرپرست جدید اداره تربیت بدنی دانشگاه روز سه شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۱ با حضور آقای دکتر مهدی نژاد سرپرست ریاست دانشگاه،حجه الاسلام فضلعلی رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری ،آقای دکتر طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی،آقای دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی ،آقای دکتر شیری مدیر دانشجویی و همکاران حوزه معاونت دانشجویی و اداره تربیت بدنی در محل اداره تربیت بدنی برگزار شد. در این جلسه حجه الاسلام فضلعلی با اشاره به لزوم توجه همزمان به تقویت جسمی و معنوی دانشگاهیان به ویژه دانشجویان دانشگاه، تعامل و تقویت روحیه نشاط را از انتظارات حضور در عرصه ورزش دانشگاه دانسته و بر ارایه ی برنامه های متنوع و اثر بخش تاکید نمودند. در ادامه آقای دکتر مهدی نژاد به ضرورت توجه هر چه بیشتر به ورزش کارکنان و اساتید و دانشجویان ،تدوین برنامه های هدفمند و گزارش های دقیق از فعالیت های اداره تربیت بدنی در حیطه های اجرایی و اماکن ورزشی را خواستار و بر لزوم صیانت از حقوق دانشگاه از طریق استفاده از حداکثر ظرفیت اماکن ورزشی برای تحقق اثربخشی و کار آمدی در عین توجه به ماهیت موضوعی و ماموریت دانشگاه تاکید کردند.
در ادامه آقای دکتر طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی، ضمن برشمردن وظایف و ماموریت های اداره تربیت بدنی با ارایه گزارشی از روند اقدامات انجام شده در ۴ماه گذشته و حساسیت های ورزش دانشجویی و کارکنان و اساتید ،حمایت جامع ،برنامه ریزی مطلوب و جدیت را لازمه توفیق این حوزه برای ایجاد نشاط و شادابی و تامین سلامت روان دانستند. همچنین آقایان دکتر صلواتی و دکتر شیری نیز ضمن ابراز رضایت از انتخاب انجام شده و تجارب موفق سرپرست جدید اداره تربیت بدنی ،موفقیت و سربلندی ایشان را آرزو نمودند.