مراسم استقبال از نودانشجویان دانشکده علوم پایه برگزار شد

گردهمایی آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پایه در روز دوشنبه اول آبانماه با حضور آقایان دکتر مهدی­ نژاد سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر قربانی معاون پژوهشی، دکتر روشن احمدی معاون دانشجویی، دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی و حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ریحانی ریاست دانشکده علوم پایه و معاونین آموزشی و پژوهشی و جمعی از اساتید گرانقدر دانشکده علوم پایه به همراه دانشجویان جدیدالورود به همت انجمن های علمی فیزیک، شیمی و ریاضی و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار شد.

در این گردهمایی دکتر مهدی­ نژاد سرپرست دانشگاه، ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت ورود به دانشگاه بزرگ تربیت دبیر شهید رجایی هم بعنوان دانشجو و هم بعنوان معلم، فرمودند: سعادت ما در این است که ما می­دانیم فارغ التحصیلان ما چه هدفی خواهند داشت و از همین ابتدا بعنوان معلم جذب شده اند.

ایشان در ادامه با قرائت بیتی از مولانا معلمان را بعنوان شبه نوری برای هدایت انسان به سمت نور مطلق معرفی کردند.

شَمسِ تبریز اَرْ چه پُشتَش سویِ ماست                        صد هزاران آفرینْ بر روش باد

در ادامه این گردهمایی نیز حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به دانشجویان نو ورود خیر مقدم گفتند و دانشجویان را به چند دقیقه تفکر در روز توصیه کردند و فرمودند: در احادیث و روایات هم آمده است که “تفكر ساعة خير من عبادة سنة” و “تفكّر ساعة خيرٌ من عبادة سبعين سنة” و ……

یک  ساعت تفکر از یکسال و یا هفتاد سال عبادت، ارزشش بیشتر است.

در ادامه رئیس دانشکده علوم پایه، معاون آموزشی و اساتید دانشکده نیز به نودانشجویان خیر مقدم گفتند و در پایان مراسم هدایایی جهت یادبود به نودانشجویان اهدا شد.