مدیر حوزه ریاست خبر داد

از زحمات و تلاش های اساتید پیشکسوت دانشگاه آقایان پروفسور حمیدرضا میمنی و دکتر رضا ساکی تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز یک شنبه بیستم خردادماه از زحمات و تلاش های صادقانه و بیش از سی سال خدمت در سنگر تعلیم و تربیت آقایان پروفسور حمیدرضا میمنی استاد تمام دانشکده علوم پایه و دکتر رضا ساکی  دانشیار دانشکده علوم انسانی تقدیر شد. این مراسم تقدیر با حضور مدیر امور اداری و منابع انسانی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. شایان ذکر است پیش از این آقای دکتر ساکی مسئولیت معاونت پژوهشی دانشگاه فرهنگیان را نیز عهده دار بودند. دکتر میمنی نیز از اساتید برجسته کشور و استاد تمام رشته ریاضی بودند که به افتخار بازنشستگی نائل شدند. روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی، برای این عزیزان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

photo_2018-06-10_00-46-14 photo_2018-06-10_00-46-50