قابل توجه معرفی شدگان تایید شده کد ۵ آزمون سراسری سال ۱۴۰۰

اطلاعیه شماره ۷

قابل توجه معرفی شدگان تایید شده کد ۵ آزمون سراسری سال ۱۴۰۰

این عزیزان می توانند چخت انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری به مدت ۳ روز ، مطابق اطلاعیه شماره ۲ همین صفحه اقدام نموده و مدارک را مطابق اطلاعیه شماره ۳ به دانشگاه ارسال نمایند.

همچنین جهت ورود به سامانه کلاس های درس با آموزش دانشکده خود در تماس باشند.

لازم به ذکر است نام کاربری این عزیزان :کد ملیu001  و شناسه کاربری: کد ملی ده رقمی می باشد.

************************************

اطلاعیه شماره ۶

در خصوص تکالیف دانشجویان کارشناسی ورودی مهر ۱۴۰۰ جهت تکمیل پرونده دانشجویی و تشکیل پرونده پرسنلی

************************************

اطلاعیه شماره ۵

قابل توجه معرفی شدگان تایید شده کد ۱۱ آزمون سراسری سال ۱۴۰۰

این عزیزان می توانند چخت انچام فرآیند پذیرش غیر حضوری به مدت ۳ روز ، مطابق اطلاعیه شماره ۲ همین صفحه اقدام نموده و مدارک را مطابق اطلاعیه شماره ۳ به دانشگاه ارسال نمایند.

همچنین جهت وزود به سامانه کلاس های درس با آموزش دانشکده خود در تماس باشند.

******************************

اطلاعیه شماره ۴

به اطلاع کلیه دانشجویان کارشناسی ورودی مهر۱۴۰۰ می رساند .

پذیرش نهایی همه دانشجویان جهت برقراری امکان حضور در کلاسهای درس به انجام رسید.

نشانی سایت دروس : lms.sru.ac.ir
شناسه کاربری: شماره دانشجویی
رمز عبور: کد ملی ده رقمی

دانشجویانی که مدارک ناقص ارسال نموده و یا اصلا تا کنون مدارکی ارسال ننموده اند ، به صورت مشروط پذیرش شده اند.

در صورت عدم تکمیل مدارک تا هفته آینده ، پذیرش آنها لغو خواهد شد.

جهت مشاهده برنامه هفتگی خود از گزارش۷۷ یا ۷۳ می توانند استفاده نمایند.

در صورتی که هنوز انتخاب واحدی برای شما ثبت نشده ، منتظر باشید تا این کار توسط آموزش دانشکده انجام پذیرد.

********************************

اطلاعیه شماره ۳

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند با توجه به شرایط انتشار ویروس کرونا و لزوم رعایت دستور العمل های بهداشتی،  فرآیند پذیرش نهایی ، به صورت غیر حضوری و از طریق ارسال پستی انجام خواهد شد.

فرم درخواست انصراف از ثبت نام و تحصیل از رشته های موردنیاز آموزش وپرورش
(قبل از اخذ تعهد محضری)

****************************************

اطلاعیه شماره ۲

قابل توجه پذيرفته‌شدگان كارشناسي پيوسته ورودي مهر ۱۴۰۰

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­ گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

*******************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری متعاقبا و طی اطلاعیه بعدی  اعلام مي­ گردد، خواهشمند است تا بارگذاری اطلاعیه بعدی شکیبا باشید و از تماس تلفتی یا مراجعه حضوری با دانشگاه جدا خودداری فرمایید.