قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره ۷

پذيرفته‌شدگان كارشناسي پيوسته ورودي بهمن ۱۴۰۱

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي (تاخیر گزینش و تایید مصاحبه)

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک کنید

ضمیمه ۱: نحوه دریافت پرینت معافیت تحصیلی دانشجویی

ضمیمه ۲: فرم انصراف از تحصیل

************************

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

اطلاعیه شماره ۶

اعلام نتیجه نهائي براي آن دسته از داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج نهايي آزمون سراسري سال ۱۴۰۱ براي آنها يكي از كد ۱۱ اعلام گرديده است.

این عزیزان می بایست مطابق اطلاعیه شماره ۲ همین صفحه اقدام به انجام پذیرش غیر حضوری نموده و سپس مطابق جدول زمانی اطلاعیه شماره ۴ جهت پذیرش حضوری اقدام فرمایند.

داوطلبی اصلي نام خانوادگی
۱۰۱۸۹۱۲ كبيري خوزاني
۱۰۶۲۲۶۳ محمدخانيپردنجاني
۱۰۹۳۰۷۷ شاهسوني
۲۵۰۹۷۸۲ بهاري
۲۵۶۱۱۰۹ براتي بني
۲۶۱۵۰۳۳ عباسي
۲۶۴۴۱۷۶ فدوي مياركلائي

*******************************

اطلاعیه شماره ۵

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند حضور فرد پذیرفته شده جهت انجام پذیرش حضوری الزامی می باشد.

********************************

اطلاعیه شماره ۴

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند جدول زمانبندی جهت مراجعه پذیرش حضوری ، به شرح زیر اعلام می گردد:

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

ضمیمه ۱: نحوه دریافت پرینت معافیت تحصیلی دانشجویی

ضمیمه ۲: فرم انصراف از تحصیل

************************

قابل توجه کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی ورودی ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره (۵) مرکز بهداشت، درمان و مشاوره -سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ورودی بهمن ماه ۱۴۰۱ و با آرزوی توفیق روز افزون برای جامعه دانشگاهی تربیت دبیر شهید رجایی به اطلاع می‌رساند در راستای اجرای دستورالعمل‌های دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، طرح پایش و غربالگری سلامت جسم و روان کلیه دانشجویان دانشگاه همگام با دانشگاه‌های کشور به منظور انجام اقدامات پیگیرانه برای ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و نیز حمایت‌های روانی، اجتماعی و رفع مشکلات دانشجویان گرامی اجرا می‌شود. در این خصوص توجه دانشجویان نو ورود را به موارد ذیل معطوف می‌دارد

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۲۲۹۷۰۱۰۴ تماس حاصل فرمایید

*******************************************

اطلاعیه شماره ۳

به اطلاع می رساند مهلت پذیرش غیر حضوری تا روز چهارشنبه چهارم آبان ماه تمدید شد.

***********************************

اطلاعیه شماره ۲

پذيرفته‌شدگان كارشناسي پيوسته ورودي بهمن ۱۴۰۱ در دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي  از روز یکشنبه  مورخ  ۲۴/۰۷/۱۴۰۱  لغايت شنبه مورخ  ۳۰/۰۷/۱۴۰۱  با مراجعه به پرتال آموزشي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي (تهران) به آدرس  http://portal.sru.ac.ir   نسبت به تكميل مشخصات درخواستي و بارگذاری مدارك اقدام نمايند .

جهت مشاهده متن اطلاعیه و راهنمای ثبت نام اینجا کلیک کنید.

جهت مشاهده نحوه درخواست معافیت دانشجویی اینجا کلیک کنید

**************************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی

ورودي بهمن ۱۴۰۱ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به جهت پذیرش اولیه شما عزيزان در دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند

با توجه به اینکه پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از بهمن ماه می باشد. لازم است این عزیزان ضمن حفظ صبوری منتظر باشند تا نحوه انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری و  پذیرش نهایی طی روزهای آتی و بعد از انجام مقدمات مورد نیاز از طریق همین صفحه اطلاع رسانی شود.

لطفا از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با واحدهای مختلف دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

تذکر ۱: در خصوص وضعیت نظام وظیفه دانشجویان برادر:

این عزیزان می بایست دارای یکی از شرایط زیر باشند:

۱- دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت

۲- دارای نامه ابطال معافیت از دانشگاه قبلی ( مخصوص دانشجویان انصرافی از دانشگاه)

۳- دارای برگ اعزام به خدمت با مهلت اعزام تا ۱۴۰۱/۱۱/۳

۴- پذیرفته شدگان که به صورت حضوری و روزانه خرداد یا شهریور ۱۴۰۱ در مقطع متوسطه دوم فارغ التحصیل شده اند نیاز به هیچ اقدامی ندارند زیرا این عزیزان تا زمان پذیرش از معافیت دانش آموزی بهره مند می باشند.

با توجه به اینکه شروع به تحصیل این عزیزان از ۱۴۰۱/۱۱/۱ خواهد بود لطفا از اقدام جهت دریافت معافیت در سایت epolice پرهیز نموده و منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه در این خصوص باشید.

تذکر ۲: قبل از پذیرش نهایی پذیرفته شدگان، دانشگاه به هیچ عنوان امکان صدور نامه اشتغال به تحصیل یا معرفی نامه برای بیمه و یا سایر ارگانها را نخواهد  داشت.

تذکر۳: معافیت دانش آموزی تا هر زمان که اعتبار داشته باشد، برای ادامه تحصیل در دانشگاه قابل استفاده نمی باشد و پذیرفته شدگان می بایست در خصوص معافیت دانشجویی مطابق اطلاعیه های بعدی اقدام نمایند.