فعالیت پژوهشی شاخص دانشکده مهندسی کامپیوتر در سال ۱۳۹۹

فعالیت های پژوهشی دانشگاه ها در کنار اهداف آموزشی برای تربیت متخصصان مورد نیاز صنعت، منجر به تولید دستاوردهای جدید علمی و رفع نیازهای آینده کشور می شود. از این رو دانشگاه ها همواره بصورت کمی و کیفی اقدام به ارزیابی فعالیت های پژوهشی اساتید فعال در حوزه های مختلف می پردازند تا بتوانند میزان موفقیت خود را در پاسخگویی به نیازهای جامعه بسنجند. گزارش های سالانه منتشر شده توسط دانشگاه مبنی بر تعداد و کیفیت مقالات علمی منتشر شده توسط اساتید نمود سهم دانشگاه در تولید علم در دنیا می باشد.

با نگاهی به فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر نشان می دهد که اساتید دانشکده با فعالیت مستمر در طول سال ۱۳۹۹ موفق به چاپ و نشر ۵۷ مقاله در نشریه های معتبر داخلی و بین المللی و نیز ۱۹ مقاله در کنفرانس های علمی داخلی و خارجی شده اند. همچنین بیش از ۳۰ مقاله نیز برای داوری ارسال شده است که بیانگر استمرار فعالیت های پژوهشی دانشکده می باشد. در این باره می توان به مقاله Joint auto-weighted graph fusion and scalable semi-supervised learning که در مجله information fusion با ضریب تاثیر ۱۳٫۶۶۹ چاپ شده است اشاره کرد. این مقاله حاصل کار تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه ایالتی باسک اسپانیا است و با همکاری دکتر علیرضا بساق زاده، دکتر فادی درنایکا و خانم سعیده بهرامی می باشد. لازم به ذکر است که ضریب تاثیر مجله نماد کیفی مقالات چاپ شده در آن محسوب می شود و چاپ مقاله در مجله با ضریب تاثیر بالا نشانگر کیفیت محتوای مقاله و نقش برجسته آن در تولید علم و نوآوری است.