شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ­ارشد و دکتری سال ۱۴۰۰

قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

در مقطع کارشناسی ارشد- سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۰

اطلاعیه شماره ۷: تکمیل فرم صلاحیت عمومی، پرداخت وجه و ارسال مدارک لازم به دانشگاه، توسط پذیرفته شدگان اولیه اعلام شده در اطلاعیه شماره ۶٫

متقاضیان محترم می‌بایست، نسبت به تکمیل فرم صلاحیت عمومی سال ۱۴۰۰، پرداخت وجه و ارسال مدارک مندرج در فایل PDF، اقدام و حداکثر تا تاریخ پنجشنبه ۰۴/۰۹/۱۴۰۰ از طریق پست پیشتاز به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ارسال نمایند.

جهت مشاهده فرم بررسي صلاحيت عمومي سال ۱۴۰۰ اینجا کلیک کنید

****************************************

اطلاعیه شماره ۶: اعلام نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰

قابل توجه متقاضیان محترم، اسامی اعلام شده در سایت دانشگاه، صرفاً اسامی پذیرفته‌شدگان اولیه و اعلام شده به سازمان سنجش می‌باشد. پذیرش قطعی، منوط به تأیید سازمان سنجش و تأیید صلاحیت عمومی متقاضیان است که مراحل انجام آن متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید

*********************************************

اطلاعیه شماره ۳

مهلت ارسال مدارک مربوط به فراخوان پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتري – سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ( ویژه  فرهنگیان رسمی یا پیمانی آموزش و پرورش) تا روز چهارشنبه مورخ ۲۶/۰۳/۱۴۰۰، تمدید شد.

لازم به ذکر است مهلت تعیین شده به هیچ عنوان، مجدداً تمدید نخواهد شد. همچنین مدارک ارسالی بعد از تاریخ ۲۶/۰۳/۱۴۰۰، به هیچ عنوان مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.

****************************

اطلاعیه شماره ۲

توضیحات بندهای ۶ و ۸ مربوط به مدارک لازم در شیوه‌نامه اجرایی پذيرش بدون آزمون مقطع كارشناسي ارشد ۱۴۰۰

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید

************************************

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران مطابق با آيين‌نامه‌های پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقاطع تحصيلي دکتری و کارشناسی ارشد، از ميان دانشجويان و دانش آموختگان ممتاز دوره کارشناسی ارشد و کارشناسي، دانشجو مي‌پذيرد.

افراد واجد شرایط، می‌توانند از روز پنجشنبه مورخ ۳۰/۰۲/۱۴۰۰ حداکثر تا پایان روز پنجشنبه مورخ ۱۳/۰۳/۱۴۰۰، با مطالعه دقیق آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه پذیرش و ثبت نام دانشگاه (فایل‌های پیوست) مدارک لازم را به‌طور کامل، دقیق و خوانا، تهیه و در قالب یک فایل فشرده، در مقطع کارشناسی ارشد به آدرس پست الكترونيكي MSC.REGISTER@SRU.ac.ir و در مقطع دکتری به آدرس پست الکترونیکی PHD.REGISTER@SRU.ac.ir ارسال نمایند.

تذکر۱: بدیهی است پرونده‌های حاوی مدارک ناخوانا و یا ناقص (حتی یک مورد)، مورد بررسی قرار نخواهد گرفت و مسئولیت آن بر عهده شخص متقاضی خواهد بود.

تذکر ۲: درج شماره تلفن همراه در دسترس و شماره تلفن ثابت (به طور خوانا)، الزامی است.

تذکر ۳: پیگیری متقاضیان به منظور آگاهی از روند شرکت در فراخوان، صرفاً از طریق اطلاعیه‌های اعلام شده در سایت دانشگاه می‌باشد. بنابراین متقاضیان، از ارسال سؤالات متعدد از طریق ایمیل، جداً خودداری فرمایند. ایمیل‌های اعلام شده، صرفاً جهت ارسال مدارک لازم می‌باشد.

تذکر ۴: تمامی مدارک به‌صورت مرتب، نام‌گذاری شده، خوانا و فقط در قالب یک ایمیل ارسال شود. متقاضیان از ارسال مدارک در قالب چندین ایمیل در فواصل زمانی مختلف، جداً خودداری فرمایند.

شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ­ارشد و دکتری سال ۱۴۰۰

مقطع کارشناسی ارشد مقطع دکتری
شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ارشد ۱۴۰۰ فراخوان پذيـرش بـدون آزمـون استعدادهای درخشان در مقطع دكتـری ۱۴۰۰
فراخوان یا نحوه ثبت نام متقاضيان پذيرش بدون آزمون برای کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دستورالعمل ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي (ﭘﺬﯾﺮش ﺑﺪون آزﻣﻮن) مقطع دﮐﺘﺮي ۱۴۰۰