جلسه شوراي راهبردي دانشجويان دكتراي معماري

جلسه شوراي راهبردي دانشجويان دكتراي معماري امروز ٣٠ آبان ماه ١٤٠٠ در محل دانشكده مهندسی معماري و شهرسازي ، با حضور اعضای و استادان راهنمای دوره دکتری برگزار گرديد.
اهم مصوبات آن شامل موارد آن بدین شرح بودند:
١- هماهنگي برای برگزاري كلاسهاي دانشجويان دكتری ورودي سال ١٣٩٩ و ١٤٠٠ به صورت حضوری، مقرر گرديد. كلاسهاي دانشجويان مذكور از اول آذرماه ١٤٠٠ به صورت حضوری در محل دانشكده معماري و شهرسازي با رعايت دستور العمل ها و پروتكل هاي بهداشتي كرونا، تشكيل گردد.
٢- استادان راهنما دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۰ تعیین شد.
نحوه انتخاب استاد راهنمای هریک از دانشجویان بدین طریق انجام شد. که با هماهنگی شورای راهبردی، نخست هریک از دانشجویان استاد راهنمای خود را بر اساس شناخت قبلی و به ترتیب اولویت پيشنهاد نموده و درخواست نموده اند. و شورا با عنایت به درخواست دانشجویان و رعایت بخشنامه های مربوطه در قالب ظرفیت سالانه و تجمعی هریک از استادان و همچنین رشته فعالیت تخصصی استاد راهنماي هریک از دانشجويان تعيين و تصويب شد.
٣. در خصوص نحوه و تعداد دانشجويان مورد پذيرش در مهر ماه سال ١٤٠١، بحث و بررسي لازم به عمل آمد و تصميمات لازم اتخاذ شدند.

به گزارش معاونت پژوهشي دانشكده مهندسي معماري و شهرسازي.