تعریف و اخذ پروژه کارشناسی

به منظور راهنمایی در مورد اخذ واحد پروژه کارشناسی و تعریف موضوع لازم است نکاتی در این مورد صریح و شفاف مشخص شود. دانشجویانی که در ترم جاری قصد اخذ واحد پروژه کارشناسی را دارند، لطفا به این موارد دقت نمایند:

۱- برای تعریف پروژه کارشناسی، باید حداقل ۱۰۰ واحد درسی پاس شده داشته باشد.

۲- مهلت تعریف پروژه جدید برای دانشجویانی که در ترم جاری واحد پروژه را اخذ کرده باشند، تا ۳۰مهر ماه است.

۳- در صورت عدم رضایت استاد راهنما، اجازه دفاع به دانشجو داده نخواهد شد.

۴- دانشجویانی که برای فارغ التحصیلی نیاز به اخذ تکدرس دارند، تاآخر دی ماه فرصت دارند از پروژه کارشناسی خود دفاع بکنند.

برای اخذ یک عنوان پروژه، پس از انتخاب موضوع مورد علاقه خود، لطفا یک ایمیل به استاد پروژه مورد نظر خود ارسال کنید و هماهنگی لازم را با ایشان برای اخذ پروژه انجام دهید. ایمیل اساتید در جدول زیر قابل مشاهده است. توجه داشته باشید که استاد مربوطه پس از تایید شما باید موارد زیر را به مسئول پروژه‌های کارشناسی اطلاع دهد تا پروژه شما اخذ شده محسوب شود:

نام و نام خانوادگی- شماره دانشجویی- عنوان پروژه

توجه کنید که اگر پروژه گروهی است، باید مشخصات تمامی اعضای گروه ارسال شود. بنابراین، همه دانشجویان گروه باید به استاد مربوطه ایمیل را ارسال کنند.دانشجویان توجه داشته باشند که از ارسال موارد فوق به مسئول پروژه‌ها خودداری کنند و این کار را از استاد راهنمای خود پیگیری کنند.

استاد ایمیل استاد ایمیل
دکتر ابراهیم‌پور rebrahimpour@srttu.edu دکتر رشیدی کنعان kanan_hr@yahoo.com
دکتر امیری s.hamidamiri@sru.ac.ir دکتر شایق h.shayegh@sru.ac.ir
دکتر بساق‌زاده a.bosaghzadeh@sru.ac.ir دکتر شیرمحمدی z.shirmohammadi@gmail.com
دکتر بیگی akrambeigi@sru.ac.ir دکتر صفخانی M.safkhani@gmail.com
دکتر پازوکی ehsan.pazouki@sru.ac.ir دکتر کلانتری md.kalantari@gmail.com
دکتر ترابی Zeinab.torabi@gmail.com دکتر کیانیان sahar.kianian@yahoo.com
دکتر دانشپور negin_daneshpour@yahoo.com دکتر نوراله nourollah@aut.ac.ir
دکتر درستی hdorosti@sru.ac.ir دکتر نیک عهد eesa.nikahd@gmail.com

لیست پروژه های کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر در فایل زیر امده است .

لیست پروژه ها