برگزاری وبینار جهاد تبیین به مناسبت روز نهم دی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات فرهنگی وبرنامه ریزی اجتماعی دانشگاه این وبینار با حضور مدیر تولید محتوای انتشارات انقلاب اسلامی در شامگاه ۹ دی درفضای مجازی برگزارشد.
دراین برنامه حجت الاسلام صابری با اشاره به چرایی وچیستی وضرورت جهاد تبیین ویژگی های لفظ جهاد را برشمردند که عبارتند از استمرار داشتن واستفاده از تمام توان و درتقابل با دشمن بودن است.
از دیگر ویژگی جهاد همه جانبه وهوشمندانه بودن آن است که باید موردتوجه قرار گیرد که درجهاد تبیین باید این جهاد کاملا مخلصانه باشد.
ایشان به تاریخچه جهاد تبیین اشاره کردند که به یکسال ونیم پیش برمی گردد وبه خروجی ضعیف جلسات وهمایش ها ی جهاد تبیین پرداختند و به واکاوی ذات گروهک منافقین در پشتیبانی از اغتشاشات اخیر پرداختند.
قدرت رسانه ای وروایت سازی اینگونه است که جای جلاد وشهید راعوض می کند وهدف دشمن دروهله اول قطع زنجیره تواصی است که باعث شود مردم نسبت به هم بی تفاوت باشند وجنگ ترکیبی را پیش ببرد.
ایشان در ادامه به خوراک رسانه ای دشمن در اغفال نیروهای انقلابی وبی اطلاعی شخص مغفول دربازی کردن درزمین دشمن است.
هدف دوم دشمن وارونه سازی حقایق است که نمونه اش پسرفت ایران در علم پزشکی است که با واقعیت آن درتناقض است.
باید از فاز تبیین وتوضیح خارج شد ووارد عمل شد تا به سرنوشت گام دوم تبدیل نشود.
ایشان درباب چگونگی جهاد تبیین اشاره به سه اصل اخلاقی (عدم شایعه سازی /سیاه نمایی /پرهیز از بی ادبی )
اصل محتوایی (پشتوانه سازی علمی واولویت سازی مباحث وهمگام شدن با ولی خود ورهبری خود بودن با توجه به وقایع تاریخی واسلامی صدر اسلام مانند جنگ صفین.
ایشان درپایان با اشاره به علل عدم تحقق شعار اقتصاد مقاومتی دردولت قبل وعدم همراهی مردم ومشکلات پیش آمده را بیان کردند.
اصل روش‌های انجام هم باید هنرمندانه وعاطفی باشد ودرفضای مجازی هم دنبال شود.
از موضوعات اولویت دار برای جهاد تبیین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛
دین ومعنویت /مذاکره با آمریکا /جوانی جمعیت /حجاب /فلسطین /هویت ملی /اندیشه مقاومت /اقتصاد دانش بنیان /عدالت اجتماعی.
این وبینار با حضور ۴۰ نفر از همکاران با پرسش وپاسخ در ساعت ۲۳ و۵ دقیقه به اتمام رسید.