بیانیه ستاد شاهد دانشگاه در سالروز حماسه ۹ دی

“نهم دی”  تجلی بصیرت و هشیاری مردمان متوکلی است که در دامانشان قهرمانانی چون شهید حاج قاسم سلیمانی پرورش یافته‌اند. گذر تاریخ از ۹ دی به ۱۳ دی چه زیبا توالی مفاهیم ارزشمند “بصیرت و هوشیاری” و “شجاعت و ایثار” را به هم پیوند می‌دهد . شاید تقدیر الهی در خلق چنین توالی مقدسی، نشان دادن اهمیت و لزوم  بصیرت و درایت در جامعه برای پروراندن انسان‌های شجاع و دلیر باشد. انسان‌های دلیر و آزاده‌ای که جانانه در مقابل دشمن برای پاسداری و حراست از آرمان‌های انقلاب اسلامی سینه سپر کرده‌اند و در مقابل شیاطین با عزمی راسخ ایستاده‌اند. شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از این دلیرمردان پرورش‌یافته مکتب انقلاب اسلامی و البته نماد مبارزه با نظام سلطه و ظلم جهانی است. این انسان بزرگ جز جهاد و شهادت در راه عزت اسلام و مظلومان جهان، اندیشه‌ای در سر نداشت و زندگی خود را صرف مبارزه با ظالمان و ستمگران نمود و سرانجام در بامداد روز ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸ به فیض رفیع شهادت نائل آمد. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی