برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید ۱۴۰۰

به منظور آشنایی دانشجویان ورودی جدید در مهر ماه ۱۴۰۰ در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده علوم ورزشی مراسمی به صورت مجازی در سامانه الکترونیک دانشگاه در روز سه شنبه ۱۴۰۰/۸/۱۱  ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار شد.

این مراسم  با سخنرانی دکتر مجید کاشف رئیس دانشکده علوم ورزشی آغاز شد سپس دکتر غلامرضا لطفی در خصوص سواد جسمانی سخنرانی خود را ارائه نمودند و در ادامه سرکار خانم دکتر شهیدی به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گزارشی از وضعیت دانشکده ارائه نمودند و سپس مدیران گروه های آموزشی وضعیتی از گروه های خود ارائه دادند. در پایان مراسم دانشجویان عضو انجمن علمی تربیت بدنی و انجمن علمی علوم ورزشی و سردبیر نشریه دانشجویی فعالیت های بخش های مختلف کارهای دانشجویی را توضیح دادند.

در این مراسم همچنین کلیپ هایی برای معرفی مدیران و همکاران دانشکده و فضاها و اماکن ورزشی دانشکده پخش شد.