برگزاری همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد:

دانشگاه شهید رجایی با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، نخستین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید را در اسفند ماه سال جاری برگزار می نماید. این همایش با تکیه بر ظرفیت علمی و اجرایی دانشگاه و با حمایت مالی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران برگزار خواهد شد. جلسات متعددی در طی ماههای گذشته فی مابین معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و اداره کل جهت تعیین چارچوب برگزاری این همایش برگزار گردید. همایش ملی تربیت در صدد است تا با بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های علمی دانشمندان و محققان سراسر کشور، به بررسی نیازها، خواست ها و انتظارات تربیتی در زیست بوم جدید بپردازد و آن را مورد رصد و تحلیل قرار دهد. همچنین در این همایش، شیوه های نقش آفرینی موثر تربیتی مدیر و معلم در محیط ۳۶۰ درجه مورد واکاوری قرار می گیرد. افزون بر آن قرار است این همایش به فرصت و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی بپردازد تا در نهایت بتواند در حوزه سیاست گذاری، برنامه ریزی و مدیریت، طرحی خلاقانه و اثر بخش ترسیم کند. محورهای این همایش عبارتند از:

• برنامه ریزی تربیتی در زیست بوم جدید
  • فرصت ها و تهدیدهای تربیتی در فضای مجازی
  • نیازها و انتظارات تربیت
  • جهانی شدن و تربیت دانش آموز
  • آینده پژوهی تربیت
  • شیوه های نقش آفرینی موثر تربیتی در مدرسه

این همایش با اخذ مجوز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به شماره ۷۴۷۳۰-۰۲۱۱ برگزار خواهد شد. شایان ذکر است که ثبت نام مقالات پذیرفته شده در این همایش رایگان است و از مقالات برگزیده تقدیر خواهد شد. پژوهشگران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت همایش به آدرس  https://ncene.sru.ac.ir/fa مراجعه نمایند.