برگزاری دومین بزرگداشت روز فرهنگ

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی اجتماعی، مراسم دومین سال بزرگداشت روز فرهنگ باحضور آقای دکتر جعفرپور، مشاور و قائم مقام معاون فرهنگی وزارت علوم، آقای دکتر مهدی نژاد، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری، آقای دکتر عبدالله صلواتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشجویان، استادان، و کارکنان در روز دوشنبه ۲۳ آبان برگزارشد.حجت‌الاسلام و المسلمین فضلعلی از ظرافت‌های فرهنگ و فرهیختگی و رسالت مسئولان فرهنگی و دانشجویان و استادان در قبال تهدیدها و فرصت‌ها سخنانی بیان کردند.معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گزارشی از روند تشکیل ستاد بزرگداشت روز فرهنگ و چگونگی انتخاب اساتید و دانشجویان و همکاران فرهنگی را بیان کردند.ایشان در ادامه به ضرورت و اهمیت فرهنگ در دین اسلام و رسالت نبی اکرم(ص)، درود خدا بر او و خاندان پاکش باد، در اتمام و اکمال اخلاق اشاره کردند. و دو چندان بودن این ضرورت در دانشگاه ماموریت گرای شهید رجایی را متذکر شدند.در این رویداد فرهنگی دکتر مهدی نژاد رئیس محترم دانشگاه با اشاره به کلید واژه هایی مهم در اخلاق و فرهنگ به اهمیت پرداختن با حوصله و با برنامه و نگاه تازه به مسائل فرهنگی و اخلاقی و تسری آن در مدارس اشاره کردند که باعث بهبود فرهنگ عمومی درجامعه خواهد شد.دکتر مهدی نژاد از ضرورت توجه به فرهنگ اصیل در پرتو التفات به وجود آدمی و نحوه بون او سخن گفت و از این منظر به تحلیل مساله تربیت پرداختند.در ادامه برنامه آقای دکتر جعفر پور مشاور و قائم مقام معاون فرهنگی وزیر علوم نیز به نقش اصلی دانشگاه درهویت زایی فرهنگی و اخلاقی بخصوص در وقایع اخیر پرداختند.همچنین اقای دکتر جعفرپور از جایگاه مهم و اثربخش دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی سخن گفتند و تربیت دبیران معنویت ساز واخلاق گرا را از وظایف دانشگاه تربیت دبیر برشمردند.در پایان برنامه به ۲۲ نفر از اساتید و کارکنان و دانشجویان برگزیده فرهنگی هدیه و لوح تقدیر و یادبود روز فرهنگ اهدا شد.

این مراسم از ساعت ۱۲ و ۴۵ دقیقه در سالن شهید طهرانی مقدم آغاز و در ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه به پایان رسید.